Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Mere coapte cu miere cu alune de pădure și iaurt

Mere coapte

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Vezi aceste mere reconfortante coapte cu miere cu alune de pădure și iaurt. Aceste mere dulci și siropoase sunt idealul pentru desertul sau micul dejun de iarnă, plus că nu conțin gluten și au un conținut scăzut de calorii.


Ingrediente

  • Merele Pink Lady 4
  • Miere 2 linguri
  • oțet de mere 1 lingura
  • scorțișoară măcinată 1 lingura
  • alune de padure 1 lingura, prajita si tocata grosier
  • 0% iaurt grecesc 6 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Înjumătățiți fiecare măr și îndepărtați miezul. Puneți într-o tavă de copt în care să se potrivească bine. Se amestecă mierea și oțetul de mere cu scorțișoara măcinată și se stropesc peste mere. Coaceți 40 de minute, întorcând și ungând merele după 20 de minute, până când sunt foarte moi.

  • Pasul 2

    Se serveste deasupra iaurtului grecesc, presarat cu alune tocate si un strop de sirop.

Informatii nutritionale

  • Kcals 286
  • Gras 5.8g
  • Saturate 0,6g
  • Carbohidrați 41,7g
  • Zaharuri 41.6g
  • Fibră 3.7g
  • Proteină 15g
  • Sare 0,1g
#Mere #coapte
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published.