Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Mere Bourbon Butterscotch Toffee

Mere de caramel Bourbon Buttcotch

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 8
  • Uşor

Aceste mere toffe lipicioase contează în totalitate ca unul dintre cele cinci zile pe care le ai, nu? Buni băieți !?


Faceți aceste mere caramel Bourbon, apoi verificați clasicele noastre mere caramele, tortul cu mere caramele și tortul de brânză cu mere caramele la cuptor.

* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • mere rosii 8 mici
  • crema dubla 250ml
  • unt 25g
  • sirop auriu 125 ml
  • zahăr pudră 300g
  • bourbon sau whisky 75 ml
  • ulei fără aromă

Metodă

  • Pasul 1

    Majoritatea merelor vor avea un strat de ceară foarte subțire care va opri lipirea caramelului. Pentru a scăpa de el, toarnă apă clocotită peste mere, apoi folosește un prosop uscat pentru a le da o frecare bună. Scoateți tulpinile din mere și lipiți-le într-un baston de acadea sau similar. (vezi mai jos notele bucătarului).

  • Pasul 2

    Puneți toate ingredientele rămase din caramel într-o tigaie mare și adâncă. Este important ca tigaia să dețină mult mai mult decât ingredientele pentru a o opri să clocotească. Se încălzește ușor, amestecând până la uniformizarea culorii, lichid și zahărul s-a dizolvat. Aprindeți focul și aduceți la fierbere. Se fierbe până când temperatura atinge stadiul de cracare tare pe un termometru cu zahăr (145C).

  • Pasul 3

    Scoateți focul și înmuiați și rotiți merele în jurul caramelului, acoperind până când aveți o coajă subțire. Lăsați excesul să se scurgă, apoi puneți pe o tavă de coacere antiaderentă ușor uleiată, pentru a o seta.

Informatii nutritionale

  • Kcals 453
  • Gras 19.9g
  • Saturează 12.2g
  • Carbohidrați 60,8g
  • Zaharuri 60,8g
  • Fibră 1.2g
  • Proteină 1.2g
.
#Mere #caramel #Bourbon #Buttcotch
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *