Close
Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Rețete de piersici proaspete cu migdale de zahăr brun

Mizerie persană de piersici cu migdale de zahăr brun

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • serveste 4
  • Uşor

Această mizerie persană de piersici cu migdale de zahăr brun este o întorsătură grozavă a unei mizerii clasice britanice Eton. Diferitele mărci de apă de trandafiri variază enorm în putere, așa că adăugați câte puțin și gustați pe măsură ce mergeți, până când sunteți mulțumit de aromă.


*Această rețetă nu conține gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • frișcă 200 ml
  • iaurt grecesc 150 g
  • mascarpone 75 g
  • zahăr pudră 50g, cernute
  • extract de vanilie ½ linguriță
  • apa de trandafiri ½ – 2 linguriță
  • piersici coapte 3, cu pietre și sferturi
  • cuiburi de bezea 2, rupt în bucăți
  • busuioc 6-8 frunze mari, plus frunze de busuioc pentru a servi

ZAHAR BRUN MIGUDALE

  • zahăr tos auriu 4 lingurite
  • scorțișoară măcinată ½ linguriță
  • nucșoară proaspăt rasă puțin
  • migdale cu piele întreagă 75 g

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face migdalele de zahăr brun, amestecați zahărul și condimentele cu 2 lingurițe de apă într-un bol care se poate găti cu microunde. Se dă la microunde timp de 2 minute, apoi se amestecă migdalele și se pun la cuptorul cu microunde pentru încă 2 minute. Mai dați un amestec bun, apoi ultimele 2 minute la cuptorul cu microunde până când migdalele devin lipicioase și acoperite cu sirop. Puneți nucile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și lăsați să se răcească.

  • Pasul 2

    Puneți smântâna, iaurtul, mascarpone, zahărul pudră și vanilia într-un castron mare și amestecați până se omogenizează și se îngroașă. Se amestecă apa de trandafiri după gust.

  • Pasul 3

    Amplasați piersicul tăiat în sferturi într-un robot de bucătărie pentru a obține un piure fin.

  • Pasul 4

    Peste amestecul de smântână se împrăștie piersica tăiată cubulețe, bucăți de bezea, busuioc mărunțit și majoritatea migdalelor. Stropiți peste piureul de piersici și folosiți o lingură mare sau o spatulă pentru a împături totul de câteva ori pentru a-l ondula ușor. Împărțiți între 4 pahare sau boluri și împrăștiați peste migdalele rămase și frunzele de busuioc pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 567
  • Gras 43g
  • Saturate 21.6g
  • Carbohidrați 33.7g
  • Zaharuri 33.1g
  • Fibră 1.9g
  • Proteină 10g
  • Sare 0,2g
.
#Mizerie #persană #piersici #migdale #zahăr #brun
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast