Skip to content

Tipul bucătăriei:

Napolitane de ciocolata cu zmeura si trandafiri

Napolitane de ciocolata cu zmeura si trandafiri

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 24
  • Puțin efort

Zmeura liofilizată este disponibilă online sau din magazinele cu produse naturiste. Petalele de trandafir cristalizate sunt disponibile de la magazinele bune de bucătărie și online. Ca alternativă, puteți acoperi napolitanele cu ghimbir confiat sau fructe și nuci uscate mărunțite.


Ingrediente

  • 70% ciocolată neagră 150 g
  • ciocolata alba de buna calitate 150 g
  • zmeura liofilizata 3-4 linguri, maruntite
  • petale de trandafir cristalizate 3-4 linguri
  • stropi de zahăr roz 3-4 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Tapetați 2 foi mari de copt cu pergament de copt antiaderent. Rupeți ciocolata neagră și albă în bucăți și topește-le separat în boluri termorezistente așezate peste tigăi cu apă abia fiartă. Se amestecă până se omogenizează, se ia de pe foc și se răcește ușor.

  • Pasul 2

    Puneți lingurițe pline de ciocolată topită pe foile de copt, răspândind-o în discuri cu dosul lingurii. Se împrăștie cu bucăți de zmeură, petale de trandafir sau stropi de zahăr. lăsați deoparte să se răcească și să se întărească complet înainte de a scoate din pergament cu un cuțit. Depozitate într-un recipient ermetic, acestea se vor păstra timp de 4-5 zile.

Informatii nutritionale

  • Kcals 75
  • Gras 4.5g
  • Carbohidrați 8.2g
  • Fibră 0,4g
  • Proteină 1g
  • Sare 0,02g
.
#Napolitane #ciocolata #zmeura #trandafiri
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *