Tipul bucătăriei:
Oale cu fagure marmorat și mousse de ciocolată
- serveste 6
- Puțin efort
Aceste vase elegante și îngăduitoare cu fagure de miere și mousse de ciocolată arată impresionant, dar sunt de fapt foarte ușor de făcut și sunt visul iubitorilor de ciocolată.
Încercați această rețetă de mousse de ciocolată și fagure marmorat, apoi consultați mousse-ul nostru clasic de ciocolată, prăjitură cu mousse de ciocolată, mousse vegană de ciocolată și mai multe rețete de mousse de ciocolată.
Ingrediente
- Ciocolata belgiana cu lapte 200 g
- crocant 2 batoane de 35 g, tocate grosier
- crema dubla oală de 284 ml
- mascarpone cuva de 250 ml
Metodă
-
Pasul 1
Topiți 150 g de ciocolată, apoi amestecați bucățile de crocant. Se amestecă ușor crema în mascarpone, apoi se amestecă amestecul de ciocolată până se marmora. Se pune in pahare sau cupe mici si se pune restul de ciocolata rasa sau ras.
Informatii nutritionale
- Kcals 918
- Gras 80g
- Saturate 47.1g
- Carbohidrați 44,7g
- Fibră 0,4g
- Proteină 7.2g
- Sare 0,31g
#Oale #fagure #marmorat #și #mousse #ciocolată