Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de vase cu mousse de ciocolata cu fagure de miere

Oale cu fagure marmorat și mousse de ciocolată

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Puțin efort

Aceste vase elegante și îngăduitoare cu fagure de miere și mousse de ciocolată arată impresionant, dar sunt de fapt foarte ușor de făcut și sunt visul iubitorilor de ciocolată.


Încercați această rețetă de mousse de ciocolată și fagure marmorat, apoi consultați mousse-ul nostru clasic de ciocolată, prăjitură cu mousse de ciocolată, mousse vegană de ciocolată și mai multe rețete de mousse de ciocolată.

Ingrediente

  • Ciocolata belgiana cu lapte 200 g
  • crocant 2 batoane de 35 g, tocate grosier
  • crema dubla oală de 284 ml
  • mascarpone cuva de 250 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Topiți 150 g de ciocolată, apoi amestecați bucățile de crocant. Se amestecă ușor crema în mascarpone, apoi se amestecă amestecul de ciocolată până se marmora. Se pune in pahare sau cupe mici si se pune restul de ciocolata rasa sau ras.

Informatii nutritionale

  • Kcals 918
  • Gras 80g
  • Saturate 47.1g
  • Carbohidrați 44,7g
  • Fibră 0,4g
  • Proteină 7.2g
  • Sare 0,31g
#Oale #fagure #marmorat #și #mousse #ciocolată
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *