Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de oale de brânză cu pecan cu caramel

Oale cu prăjitură de brânză cu caramel și pecan

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 4
  • Uşor

Verificați ghivecele noastre cu cheesecake cu caramel sărat și nuci pecan crocante. Aceste mini torturi de brânză sunt simple de făcut și perfecte pentru un desert rapid și ușor pentru a încheia petrecerea


Ingrediente

  • Biscuiți Hobnob 6
  • unt 1 lingură, topită
  • pacanele 30g, prăjite și tocate, plus extra pentru a decora
  • mascarpone 250g cada
  • crema dubla 150ml
  • zahăr glazură 3 linguri
  • lămâie 1, zestrat și suc
  • caramel sărat 4 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți biscuiții într-un castron și zdrobiți aproximativ cu capătul unui sucitor. Se amestecă untul, apoi se amestecă pecanele.

  • Pasul 2

    Într-un castron separat, bateți mascarpone cu smântână, zahăr glazură, coajă de lămâie și suc. Ondulați prin caramel.

  • Pasul 3

    Împărțiți cele două amestecuri între 4 pahare mici în straturi alternative, terminând cu crema. Adăugați câteva pecane tocate pentru a termina, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 723
  • Gras 61.3g
  • Saturează 35.9g
  • Carbohidrați 35g
  • Zaharuri 23.5g
  • Fibră 2.6g
  • Proteină 6.3g
  • Sare 0,5g
.
#Oale #prăjitură #brânză #caramel #și #pecan
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *