Tipul bucătăriei:

Pain Au Choc Rețetă de budincă de pâine și unt

Pain au choc budinca de pâine și unt

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 6
  • Uşor

Acesta este un desert cu adevărat spectaculos, dar este incredibil de ușor de făcut. Puteți face acest pud indulgent cu cornuri, dar apoi veți pierde acel hit suplimentar de ciocolată


Ingrediente

  • pain au chocolat 4
  • crema dubla 300ml
  • tot laptele 150ml
  • 70% ciocolata neagra 100g, rupt în bucăți
  • galbenusuri de ou 3
  • zahăr pudră 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 160 ° C / ventilator 140 ° C / gaz 3. Tăiați fiecare durere de ciocolată în 3 bucăți și puneți partea tăiată în sus într-un vas de copt în care se vor potrivi perfect. Puneți smântâna și laptele într-o tigaie. Aduceți chiar sub punctul de fierbere, apoi scoateți focul și amestecați ciocolata până se dizolvă (puneți din nou la foc foarte blând, dacă este nevoie).

  • Pasul 2

    Puneți gălbenușurile într-un castron cu zahărul și bateți-le, adăugând încet crema de ciocolată pentru a face o cremă.

  • Pasul 3

    Turnați treptat cremă peste pain au chocolat, asigurându-vă că toate bucățile uscate sunt acoperite. Lăsați 10 minute pentru ca crema să se înmoaie, apoi coaceți în cuptor timp de 30 de minute sau până când cremă tocmai s-a întins.

Informatii nutritionale

  • Kcals 587
  • Gras 47,5g
  • Saturează 28.1g
  • Carbohidrați 30.9g
  • Fibră 3.1g
  • Proteină 7.2g
  • Sare 0,3g
.
#Pain #choc #budinca #pâine #și #unt
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast