Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă clasică de pâine cu banane

Pâine clasică cu banane

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 10
  • Uşor

Această pâine clasică cu banane necesită doar șase ingrediente și este perfectă pentru o delicioasă băutură la gustare sau o gustare la micul dejun. Este o modalitate excelentă de a consuma banane prea coapte


Încercați această rețetă clasică de pâine cu banane, apoi verificați pâinea noastră vegană cu banane, pâine cu banane, pâine sănătoasă cu banane și mai multe rețete delicioase de pâine cu banane.

Ingrediente

  • unt 125g, înmuiat (puteți folosi orice fel, dar dacă nu este sărat adăugați un praf de sare cu făina) plus extra pentru tablă
  • zahăr brun moale deschis 125g
  • praf de copt 2 lingurițe
  • făină simplă 225g
  • ouă 2, bătut
  • banane coapte 450g greutate necojită (aproximativ 3-4), piure

Metodă

  • Pasul 1

    Ungeți o formă de pâine de 900 g, apoi tapetați cu o fâșie largă de hârtie de copt.

  • Pasul 2

    Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz 4. Bateți untul și zahărul într-un castron cu bătătoare electrice timp de 2-3 minute sau până când sunt pufoase. Includeți praful de copt și jumătate din făină, jumătate din ouă și jumătate din banane și amestecați bine (acest lucru va ajuta la prevenirea despicării amestecului). Adăugați restul de făină, ouă și banane și amestecați într-un aluat.

  • Pasul 3

    Se pune lingura în forma de pâine și se nivelează. Coaceți timp de 40-45 de minute sau până când o frigăruie introdusă în mijloc iese curată. Se răcește timp de 10 minute, apoi se scoate din tablă și se răcește complet pe o grătar înainte de a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 278
  • Gras 11.6g
  • Saturează 6.9g
  • Carbohidrați 38,5g
  • Zaharuri 20g
  • Fibră 1.5g
  • Proteină 4.3g
  • Sare 0,5g
.
#Pâine #clasică #banane
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *