Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de pâine cu banane cu fructe de pasiune

Pâine cu banane și fructe de pasiune

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 8
  • Uşor

Am luat clasica pâine cu banane și i-am dat o întorsătură estivală. Această pâine este o modalitate excelentă de a consuma banane prea coapte, plus că este rapidă, arată impresionant și poate fi ușor înghețată


Încercați pâinea noastră pentru banane și fructe de pasiune verificați clasica noastră pâine cu banane, pâine de banane vegană, pâine de malț cu banane și rețete mai delicioase de pâine cu banane.

Această pâine ușoară pentru banane este o întorsătură exotică pe o pâine clasică cu banane. Am folosit fructele pasiunii pentru a face această pâine de banane mai zingy, încercați-o pentru ceaiul de după-amiază pentru a consuma banane coapte …

Ingrediente

  • unt 75g, înmuiat
  • zahăr muscovado maro deschis 110g
  • făină simplă 130g
  • făină integrală 75g
  • praf de copt 2 lingurițe
  • ouă 2
  • banane foarte coapte 4, piure
  • nuci 75g, prăjite și tocate grosier
  • zahăr glazură 150g
  • fructul pasiunii 4, înjumătățite și semințe și pulpă scoase

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz 4. Bateți untul, zahărul, făinurile, praful de copt, ouăle și banana împreună. Se amestecă nucile și lingura într-o formă de pâine căptușită și untată de 450g.

  • Pasul 2

    Coaceți timp de 1¼ – 1½ ore sau până când o frigăruie iese curată. Se răcește 10 minute în cutie, apoi se ridică și se răcește pe un raft.

  • Pasul 3

    Se amestecă zahărul glazură și cea mai mare parte a sucului de fructe din pasiune pentru a face o glazură care să stropească ușor. Lăsați semințele, dacă doriți, sau le dați afară.

  • Pasul 4

    Stropiți glazura peste tort și folosiți restul de semințe și pulpă pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 423
  • Gras 15.7g
  • Saturează 6g
  • Carbohidrați 61.9g
  • Fibră 3g
  • Proteină 6.8g
  • Sare 0,5g
.
#Pâine #banane #și #fructe #pasiune
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *