Tipul bucătăriei:
Pâine de banane cu glazură din fructul pasiunii
- serveste 10
- Uşor
Parerea noastră despre pâinea cu banane mereu populară. Făcut cu nuci pecan și un glazur tropical din fructul pasiunii, acesta este un răsfăț de ceai de împărtășit cu familia și prietenii
Încercați prăjitura noastră cu banane cu glazură din fructul pasiunii, apoi verifică pâinea noastră clasică cu banane, pâine cu banane vegană, pâine cu banane și nuci și mai multe rețete delicioase de pâine cu banane.
Ingrediente
- unt 75g, moale
- zahăr brun moale 110 g
- făină simplă 125 g
- făină integrală 75 g
- praf de copt 2 lingurite
- ouă 2
- banane foarte coapte 4, piure
- nuci pecan 75 g, fiecare rupt în jumătate
glazură
- unt 75 g
- cremă de brânză 75 g
- zahăr pudră 150 g
- fructul pasiunii 3, tăiate la jumătate și semințele și pulpa scoase
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4. Bateți untul, zahărul, făina, praful de copt, ouăle și banana împreună.
-
Pasul 2
Se amestecă nucile și se pun cu lingura într-o tavă de 450 g tapetată și unsă cu unt. Coaceți timp de 1¼ – 1½ oră sau până când o frigărui iese curată. Se răcește timp de 10 minute în tavă apoi se ridică și se răcește pe un gratar.
-
Pasul 3
Pentru a face glazura, bateți untul până când se înmoaie, adăugați crema de brânză și apoi zahărul și 2 linguri de suc de fructul pasiunii. Înghețați pâinea și turnați-o peste sucul rămas, lăsați semințele înăuntru dacă doriți sau cerneți-le.
Informatii nutritionale
- Kcals 428
- Gras 22.7g
- Carbohidrați 49.4g
- Fibră 2.5g
- Proteină 5.2g
- Sare 0,6g