Skip to content

Tipul bucătăriei:

Dulce De Leche Rețetă Pâine cu Banane

Pâine de banane dulce de leche

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 12
  • Uşor

Ceaiul de după-amiază are reputația de mofturi și rețete care necesită multă răbdare. Aceste mini pâini sunt incredibil de ușor de făcut, dar încă arată suficient de elegante pentru cel mai amuzant ceai


Încercați această pâine cu banane dulce de leche, apoi verificați clasica noastră pâine cu banane, pâine de banane vegană, pâine de malț cu banane și rețete mai delicioase de pâine cu banane.

Ingrediente

PÂINE DE BANANĂ CU ULEI DE MĂSline

  • făină integrală simplă 125g
  • făină simplă 100g
  • praf de copt 2 lingurițe
  • banane 250g coapte (greutate decojită, aproximativ 2-3 mari)
  • iaurt grecesc 100 ml
  • zahăr brun moale deschis 185g
  • ouă 2 mari
  • pastă sau extract de fasole de vanilie 1 linguriță
  • ulei de masline 125ml, plus extra pentru tablă

TOPPING

  • crema dubla 150ml
  • dulce de leche 75g
  • chipsuri de banane uscate 24

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Pentru a face pâinea cu banane, amestecați împreună făinurile, praful de copt și 1/ 2 lingurițe de sare într-un castron mare. Într-un castron separat, zdrobiți bananele cu o furculiță până când nu rămân bucăți mari, apoi amestecați iaurtul, zahărul, ouăle, vanilia și uleiul de măsline. Adăugați ingredientele uscate și amestecați ușor până când tocmai se combină.

  • Pasul 2

    Ungeți ușor o cutie cu 12 găuri sau o cutie de briose obișnuită și împărțiți aluatul uniform între găuri. În funcție de dimensiunea cutiei, este posibil să rămână ceva aluat. Aceasta poate fi coaptă într-o matriță separată sau în cutii de cupcake.

  • Pasul 3

    Coaceți în cuptor timp de 22-25 de minute sau până când revin la o atingere ușoară. Lăsați să se răcească timp de 15 minute în tablă înainte de a ieși și de a se răci pe o grătar (fără acoperire aceste prăjituri vor fi păstrate într-un recipient închis timp de până la 3 zile).

  • Pasul 4

    Într-un castron mare, amestecați împreună crema și dulce de leche până când amestecul începe să țină vârfuri moi. Puneți crema într-o pungă de conducte prevăzută cu o duză de conducte stelară și țeviți vârfurile de cremă deasupra pâinilor de banane. Completați cu câteva chipsuri de banane pe pâine de banane de servit.

Informatii nutritionale

  • Kcals 368
  • Gras 21g
  • Saturează 6.9g
  • Carbohidrați 39g
  • Zaharuri 23.4g
  • Fibră 1.8g
  • Proteină 4.9g
  • Sare 0,5g
.
#Pâine #banane #dulce #leche
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *