Tipul bucătăriei:
Pâine de mic dejun cu banane
- serveste 8
- Uşor
Această pâine cu banane și nuci pecan este o alegere sănătoasă excelentă pentru micul dejun, dacă trebuie să luați ceva pe fugă. Făcut cu făină integrală, îți va menține nivelul de energie până la prânz
Încercați pâinea noastră de mic dejun cu banane, apoi verifică pâinea noastră clasică cu banane, pâine cu banane vegană, pâine cu banane și nuci și mai multe rețete delicioase de pâine cu banane.
Ingrediente
- lămâie 1, amestecat cu 1 lingura de zahar tos auriu pentru a termina (optional)
- unt 75g, moale
- zahăr tos auriu 110 g
- făină simplă 125 g
- făină integrală 100 g
- praf de copt 2 lingurite
- ouă 2
- banane coapte 4, piure
- nuci pecan 50 g, fiecare rupt în jumătate
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 180c/ventilator 160c/gaz 4. Bateți untul, zahărul, făina, praful de copt, ouăle și banana împreună.
-
Pasul 2
Se amestecă nucile și se pune într-o tavă de 450 g tapetată și unsă cu unt.
-
Pasul 3
Coaceți timp de 50 de minute sau până când o frigărui iese curată. Se pune peste zahăr de lămâie, dacă se folosește.
Informatii nutritionale
- Kcals 331
- Gras 14.4g
- Carbohidrați 47.1g
- Fibră 2.5g
- Proteină 6.2g
- Sare 0,58g