Close
Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de pâine prăjită cu unt de arahide

Pâine prăjită PB și J cu alune fragile

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • serveste 2
  • Uşor

Această rețetă de pâine prăjită franțuzească PB&J cu arahide fragile se inspiră din America pentru un răsfăț de mic dejun cu adevărat indulgent. Păstrați orice gem rămas acoperit în frigider timp de până la patru zile


Ingrediente

  • unt de arahide crocant 50 g
  • mascarpone 50 g
  • brioșă sau bloomer 4 felii groase
  • ouă 2, ușor bătute
  • zahăr tos auriu 1 lingura
  • extract de vanilie 2 lingurite
  • crema dubla 50 ml
  • unt pentru prăjit

GEM

  • zmeura 100 g
  • lămâie ½ mic, suc
  • zahăr pudră 50 g

ARAIDE FRABILE

  • zahăr tos auriu 75 g
  • arahide prăjite 25 g, tocat grosier

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face fragilul, presară zahărul într-o tigaie cu bază grea într-un strat subțire care acoperă baza. Gatiti la foc mediu pana cand zaharul se topeste si se transforma intr-un caramel. Nu fi tentat să o amesteci în acest moment, răsuciți tigaia pentru a topi zahărul. Când zahărul capătă o culoare chihlimbar, puneți nucile cu un praf de sare și ungeți-le în caramel. Se toarnă cu grijă pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se lasă să se răcească complet.

  • Pasul 2

    Puneți ingredientele pentru dulceață într-o tigaie mică și gătiți până când zmeura își pierd forma și devin moale. Se strecoară printr-o sită, aruncând semințele, dacă doriți, și lăsați să se răcească. Rupeți cioburile friabile răcite, apoi pasați într-un blender mic pentru a obține caramel și pesmet de nuci.

  • Pasul 3

    Amestecați untul de arahide într-un castron pentru a se slăbi, apoi amestecați mascarpone. Împărțiți amestecul între 2 bucăți de brioșă și întindeți încă 2 bucăți cu 2 linguri de dulceață de zmeură. Sandvișează feliile împreună pentru a face un sandviș PB&J.

  • Pasul 4

    Bateți ouăle, zahărul, vanilia și smântâna într-un castron puțin adânc, apoi înmuiați sandvișurile câteva minute pe fiecare parte până când crustele încep să se înmoaie și sandvișurile devin squidless.

  • Pasul 5

    Se incinge un buton de unt intr-o tigaie, iar cand incepe sa faca spuma adauga sandviciurile. Gatiti 2-4 minute pe fiecare parte pana devin aurii si crocante. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte. Servește cu niște arahide fragile presărate peste.

Informatii nutritionale

  • Kcals 1006
  • Gras 57.4g
  • Saturate 28g
  • Carbohidrați 93,9g
  • Zaharuri 54,7g
  • Fibră 4.5g
  • Proteină 23.5g
  • Sare 19g
.
#Pâine #prăjită #și #alune #fragile
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast