Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă clasică de pavlova

Pavlova de bază

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Obțineți rezultate perfecte de fiecare dată cu această rețetă de pavlova rapidă și ușoară. Cu combinația perfectă de bezea crocantă și lipicioasă și o varietate nesfârșită de toppinguri, toată lumea are nevoie de o rețetă de pavlova de bază


Faceți această rețetă de bază de pavlova, apoi verificați pavlova noastră clasică de vară cu fructe de pădure, pavlova de ciocolată Baileys, mini pavlova și alte rețete de pavlova.

Ingrediente

  • albușuri de ou 4
  • zahăr tos auriu 400 g
  • apă 4 linguri
  • faina de porumb 4 lingurite
  • otet de vin alb 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 130c/ventilator 110c/gaz ½. Acoperiți o foaie de copt cu pergament de copt. Albusurile se bat spuma cu batatoare electrice pana formeaza varfuri tari. Adăugați zahărul tos auriu câteva linguri o dată și amestecați foarte bine între fiecare adăugare până când bezeaua devine tare și lucioasă, apoi amestecați apa, făina de porumb și oțetul de vin alb. Turnați amestecul pe pergament și folosiți un cuțit pentru a forma un cerc de aproximativ 20 cm în diametru. Se da la cuptor si se fierbe 1 ora. Opriți cuptorul și lăsați bezeaua înăuntru timp de o oră. Desprindeți pergamentul și serviți.

#Pavlova #bază
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *