Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Pavlova cu flori de soc si kiwi

Pavlova de flori de soc și kiwi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Floare de soc, kiwi și pavlova: trei cuvinte pe care le iubim. Pune-le pe toate împreună în această rețetă de desert cu bezea, concepută pentru a impresiona prietenii și familia


Faceți această pavlova cu flori de soc și kiwi, apoi verificați pavlova noastră clasică, pavlova cu fructul pasiunii, pavlova cu ciocolată Baileys, mini pavlova și alte rețete de pavlova.

Ingrediente

  • zahăr tos auriu 700 g
  • capete de floare de soc 4
  • lămâie 1, coaja curățată în fâșii și suc
  • albușuri de ou 4
  • faina de porumb 1 lingura
  • crema dubla 350 ml
  • fulgi de migdale 3 linguri
  • zahăr pudră 1 lingura
  • kiwi 1, decojite și tăiate în cuburi mici

Metodă

  • Pasul 1

    Într-o tigaie se pun 500 g de zahăr tos și 500 ml apă și se lasă la fiert. Asigurați-vă că zahărul s-a dizolvat, apoi răciți. Capetele de floare de soc se spala usor in apa rece si se adauga in tigaia cu coaja de lamaie. Se lasa la infuzat peste noapte.

  • Pasul 2

    Se incinge cuptorul la 150C/ventilator 130C/gaz 2. Strecurati siropul. Bateți albușurile spumă până la vârfuri moi, apoi adăugați zahărul tos rămas puțin pe rând și continuați să bateți până când bezeaua arată lucioasă. Se amestecă făina de porumb și 1 linguriță de suc de lămâie.

  • Pasul 3

    Puneti bezeaua intr-un cerc mare pe o tava tapetata cu pergament si faceti o baie in mijloc. Se da la cuptor si se da cuptorul la 140C/ventilator 120C/gaz 1. Se coace 1 ora si apoi se stinge focul si se lasa pavlova sa se raceasca in cuptor cu usa usor deschisa.

  • Pasul 4

    Odată ce se răcește, se transferă pe o farfurie de servire. Batem smantana pana incepe sa se ingroase, apoi adaugam 2-3 linguri de sirop si continuam sa batem pana devine mai groasa, dar inca de lingura. Strângeți-vă în centrul pavlovei.

  • Pasul 5

    Încinge o tigaie și prăjește migdalele. Pe măsură ce încep să se rumenească, cerne zahărul pudră, scutură cratița și stinge focul. Adăugați kiwi la 2 linguri de sirop, puneți-l peste smântână și presărați migdalele.

Informatii nutritionale

  • Kcals 454
  • Gras 27.7g
  • Carbohidrați 46.9g
  • Fibră 0,3g
  • Proteină 4.8g
  • Sare 0,2g
#Pavlova #flori #soc #și #kiwi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *