Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de pavlova foarte fructe de pădure

Pavlova

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Uşor

Pavlova este o budincă britanică clasică, constând din bezele ușoare, crocante și frișcă. Urmați ghidul nostru pas cu pas pentru a crea această budincă spectaculoasă, acoperită cu fructe de pădure proaspete de vară


Faceți această pavlova clasică cu fructe de pădure, apoi verificați pavlova cu fructele pasiunii, pavlova cu ciocolată Baileys, mini pavlova și mai multe rețete de pavlova.

Ingrediente

  • ouă 4, sau o cutie de albușuri
  • zahăr pudră 250 g
  • otet de vin alb 1 lingura
  • faina de porumb 1 lingura
  • căpșune 400 g, decojite și tăiate la jumătate dacă sunt mari
  • zmeura 300 g
  • zahăr pudră 1 lingura
  • afine 150 g
  • frișcă 300 ml
  • extract de vanilie 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 150C/ventilator 130C/gaz 2. Tapetează o foaie de copt cu pergament de copt și desenează un cerc mare cu creionul în jurul unui bol sau farfurie de aproximativ 25 cm. Întoarce hârtia.

  • Pasul 2

    Separați ouăle. Congelați gălbenușurile pentru a face cremă sau înghețată.

  • Pasul 3

    Bateți albușurile spumă până la vârfuri tari. Adăugați zahărul, câte 1 lingură, amestecând între fiecare adăugare până când amestecul este omogen, gros și lucios.

  • Pasul 4

    Se amestecă oțetul și făina de porumb.

  • Pasul 5

    Pune linguri mari de bezea pe pergament in interiorul cercului pana se umple uniform.

  • Pasul 6

    Faceți o baie în centru cu dosul unei linguri și ridicați puțin părțile laterale. Pune pavlova la cuptor și coace 1 oră. Opriți cuptorul, lăsați ușa întredeschisă și lăsați bezeaua să se răcească complet.

  • Pasul 7

    Pentru a face sosul, amestecați 75 g de căpșuni și 75 g de zmeură într-un piure cu zahărul pudră, apoi cerneți într-un bol. Bateți ușor smântâna și vanilia.

  • Pasul 8

    Acoperiți bezea cu smântână, restul fructelor și sos de fructe de pădure.

Informatii nutritionale

  • Kcals 298
  • Gras 15.3g
  • Saturate 9.5g
  • Carbohidrați 35.3g
  • Fibră 2.4g
  • Proteină 3.2g
  • Sare 0,1g
#Pavlova
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published.