Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de unt de arahide și jeleu Cheesecake

PBJ cheesecake

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 12
  • Uşor

Aveți nevoie de un desert rapid pentru a impresiona oaspeții la următoarea cină? Faceți acest tort de brânză simplu, fără coacere, cu unt de arahide neted și vârtejuri de gem de zmeură


Încercați această prăjitură de brânză cu unt de arahide, apoi consultați rețeta noastră clasică de brânză cu brânză de vanilie și mai multe idei despre cele mai bune brânză de brânză aici.

Ingrediente

  • fursecuri cu arahide 300g, (am folosit cookie-uri cu arahide Hellema)
  • unt 125g, topit
  • unt de arahide neted 200g
  • brânză moale plină de grăsimi 600g
  • zahăr glazură 4 linguri
  • extract de vanilie 1 linguriță
  • crema dubla 500 ml

SWIRL DE Zmeură

  • zmeura 200g
  • zahăr pudră 2 linguri
  • gem de zmeură fără sămânță 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Aruncați cookie-urile într-un robot de bucătărie până devin firimituri. Se amestecă cu untul topit și se apasă în baza unei forme de arc de 20 cm – răstoarnă baza de tablă, astfel încât partea încastrată să fie orientată în jos, ceea ce va facilita îndepărtarea cheesecake-ului la servire.

  • Pasul 2

    Pentru a face zmeura să se învârtească, puneți zmeura și zahărul într-o tigaie și încălziți, amestecând până când zmeura începe să se spargă. Fierbeti 3-4 minute, apoi adaugati dulceata si asteptati pana se topeste. Se strecoară umplutura într-un ulcior și se lasă să se răcească complet.

  • Pasul 3

    Bateți untul de arahide și brânza moale într-un castron mare, apoi bateți treptat zahărul glazurat și extractul de vanilie. Bateți smântâna dublă până se biciuie ușor, apoi combinați cu amestecul de unt de arahide.

  • Pasul 4

    Bucată 1/ 2 amestecați cheesecake peste bază, stropind înăuntru 1/ 2 sosul de zmeură în timp ce mergeți. Adăugați restul amestecului de cheesecake, stropind pe sosul rămas. Rotiți amestecurile împreună. Puneți la frigider timp de 4-5 ore pentru a seta, de preferință peste noapte.

Informatii nutritionale

  • Kcals 826
  • Gras 68,8g
  • Saturează 39,5g
  • Carbohidrați 37.9g
  • Zaharuri 28.6g
  • Fibră 2.9g
  • Proteină 11.9g
  • Sare 0,8g
.
#PBJ #cheesecake
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *