Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de piersici la gratar cu crema de amaretto

Piersici la gratar cu crema de amaretto

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Piersicile la gratar sunt delicioase si combinate cu crema de amaretto in aceasta reteta au un gust si mai bun. Stropiți cu câteva fulgi de migdale în plus pentru un plus de crocant. Este foarte simplu de făcut, deci este o opțiune grozavă pentru o cină


Ingrediente

  • piersici 2, înjumătățit și cu pietre
  • unt
  • Miere
  • crema dubla oală de 142 ml
  • zahăr pudră 1 lingura
  • amaretto o stropire
  • fulgi sau migdaleprăjită, a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 180c/ventilator 160c/gaz 4. Pune piersicile cu partea tăiată în jos pe un grătar fierbinte (gril) timp de câteva minute până se caramelizează la suprafață. Transferați într-o tavă mică de copt, ungeți cu unt și stropiți cu miere, apoi prăjiți timp de 10-15 minute până se înmoaie ușor (ar trebui să-și păstreze în continuare forma). Se serveste cu crema de amaretto.

Informatii nutritionale

  • Kcals 486
  • Gras 42.3g
  • Saturate 24g
  • Carbohidrați 23.7g
  • Fibră 1.6g
  • Proteină 2.3g
  • Sare 0,12g
#Piersici #gratar #crema #amaretto
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *