Tipul bucătăriei:
Piersici la gratar cu crema de amaretto
- serveste 2
- Uşor
Piersicile la gratar sunt delicioase si combinate cu crema de amaretto in aceasta reteta au un gust si mai bun. Stropiți cu câteva fulgi de migdale în plus pentru un plus de crocant. Este foarte simplu de făcut, deci este o opțiune grozavă pentru o cină
Ingrediente
- piersici 2, înjumătățit și cu pietre
- unt
- Miere
- crema dubla oală de 142 ml
- zahăr pudră 1 lingura
- amaretto o stropire
- fulgi sau migdaleprăjită, a servi
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 180c/ventilator 160c/gaz 4. Pune piersicile cu partea tăiată în jos pe un grătar fierbinte (gril) timp de câteva minute până se caramelizează la suprafață. Transferați într-o tavă mică de copt, ungeți cu unt și stropiți cu miere, apoi prăjiți timp de 10-15 minute până se înmoaie ușor (ar trebui să-și păstreze în continuare forma). Se serveste cu crema de amaretto.
Informatii nutritionale
- Kcals 486
- Gras 42.3g
- Saturate 24g
- Carbohidrați 23.7g
- Fibră 1.6g
- Proteină 2.3g
- Sare 0,12g
#Piersici #gratar #crema #amaretto