Tipul bucătăriei:

Rețetă Boozy Mincemeat Pie

Plăcintă plină de carne tocată

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 6
  • Uşor

Această rețetă elegantă transformă umila plăcintă tocată într-un desert fantastic de Crăciun. Folosiți produse de patiserie cumpărate și o carne tocată de bună calitate pentru a economisi timp. Finalizați cu un praf de zahăr glazurat argintiu


Încercați această plăcintă plină de carne tocată, apoi verificați clasicul nostru plăcinte cu carne, Prajitură de Crăciun, budinca de Craciun și altele Rețete de copt de Crăciun.

Ingrediente

  • patiserie cu coaja scurta 500g
  • migdale macinate 2 linguri
  • carne tocată de bună calitate aproximativ 320g
  • măr 1, miez și ras
  • migdale în fulgi 60g
  • coniac 2 linguri
  • ou 1, bătut
  • zahăr glazură

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6 și puneți o foaie de copt pe raftul din mijloc pentru a încălzi. Pentru a face capacul pentru plăcintă, tăiați o treime din produsele de patiserie și rotiți-le pe o suprafață făinoasă până când are aceeași dimensiune ca și diametrul tăvii pentru plăcintă (fie o formă de tort de 21 cm pe bază liberă, fie o formă de tartă). Întindeți restul pe suprafața de lucru cu făină și folosiți-l pentru a căptuși forma.

  • Pasul 2

    Presărați migdalele măcinate în bază. Se amestecă restul de ingrediente, cu excepția zahărului glazurat și a oului, apoi se pune lingura în plăcintă și se nivelează ușor amestecul.

  • Pasul 3

    Tăiați marginea produselor de patiserie la 1cm deasupra umpluturii și pliați-o spre interior până la capăt. Periați-l cu o parte din ou. Folosiți un tăietor mic de stele sau fulgi de zăpadă pentru a tăia și a îndepărta unele forme de pe capac. Ridicați capacul în partea de sus a plăcintei și apăsați-l în jos pe pâinea pliată cât mai ferm posibil. Periați oul rămas deasupra.

  • Pasul 4

    Coaceți timp de 30-40 de minute pe foaia de copt preîncălzită, până când produsele de patiserie sunt rumenite și fierte. Scoateți din tablă și prăjiți blatul cu zahăr glazură.

Informatii nutritionale

  • Kcals 668
  • Gras 35g
  • Carbohidrați 73.2g
  • Fibră 3.4g
  • Proteină 10.4g
  • Sare 0,9g
.
#Plăcintă #plină #carne #tocată
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast