Skip to content

Tipul bucătăriei:

Plăcinte tocate de bezea de bezea servite pe un suport de tort lângă mini pomi de Crăciun albi

Plăcinte tocate fără gluten cu bezea

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 15
  • Uşor

Doar pentru că ești fără gluten nu înseamnă că trebuie să ratezi toată distracția de Crăciun. Aceste plăcinte tocate Bourbon, tocate, cu blaturi de bezea nu compromit aroma sau textura



Încercați aceste plăcinte tocate fără gluten, apoi verificați clasicele noastre plăcinte tocate, plăcinte tocate, tort de Crăciun și mai multe rețete de copt de Crăciun.

* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • floarea soarelui sau ulei vegetal
  • bourbon 2 linguri
  • pacanele 50g, tocate aproximativ
  • carne tocată 550g
  • albușuri de ou 3
  • zahăr pudră 150g
  • faina de porumb 1 linguriță
  • extract de vanilie 1/2 linguriță

PATISERIE FĂRĂ GLUTEN

  • făină de orez 250g, plus extra pentru rulare
  • faina de tapioca 50g
  • făină de cartofi 50g
  • zahăr glazură 25g
  • unt rece sărat 225g, tăiate cubulețe mici
  • scorțișoară măcinată 2 lingurițe
  • guma xanthum 1 lingură
  • gălbenuș de ou 1

Metodă

Pentru a face patiseria fără gluten

  • Pasul 1

    Puneți făinurile, zahărul glazurat și cuburile de unt într-un robot de bucătărie și pulsați până nu vedeți nicio bucată de unt.

  • Pasul 2

    Puneți scorțișoară și guma de xanthum, apoi adăugați gălbenușul de ou plus 1 lingură de apă. Pulsează din nou până când patiseria începe să se aglomereze într-o minge – dacă este încă prea uscat pentru a face acest lucru, pulsează încă o linguriță de apă rece la un moment dat.

  • Pasul 3

    Ridicați aluatul și formați-l într-un disc, apoi înfășurați-l în folie de film și lăsați-l să se răcească timp de 30 de minute.

  • Pasul 4

    Periați ușor 15 găuri de cutii de brioșe obișnuite cu ulei (puteți face în două loturi dacă aveți doar o tablă cu 12 găuri). Folosiți cât mai puțină făină în plus pentru a întinde patiseria. Frământați mai întâi puțin produsele de patiserie, astfel încât să se poată rostogoli – este mult mai iertător așa. Rola
    aluatul până la grosimea unei monede de 1 GBP, apoi folosește un tăietor rotund de 9-10 cm pentru a tăia 15 cercuri în total – poți rula tunderea cât vrei, deoarece nu există gluten care să întărească patiseria.

  • Pasul 5

    Împingeți fiecare cerc într-o gaură pentru a alinia baza și părțile laterale, apoi introduceți înapoi în frigider pentru a vă răci pentru încă 30 de minute.

Pentru umplutură

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Amestecați bourbonul și pecanele în carne tocată, apoi împărțiți-le între dulapurile de patiserie. Coaceți timp de 20 de minute până când produsele de patiserie au culoarea nisipului și carnea tocată fierbe.

Pentru vârfurile de bezea

  • Pasul 1

    Puneți albușurile într-un castron mare și curat și amestecați până se formează vârfuri rigide. Adăugați jumătate din zahărul tos, amestecați înapoi la strălucitor,
    vârfuri rigide, apoi repetați încă o dată cu restul de zahăr, făină de porumb și vanilie – din nou șuierând până când aveți o bezea strălucitoare și groasă.

  • Pasul 2

    Puneți linguri sau țeviți bucăți mari de bezea pe fiecare plăcintă și coborâți cuptorul la 110C / ventilator 90C / gaz ¼ dacă puteți – dacă nu, următoarea temperatură cea mai scăzută. Coaceți timp de 45 de minute, până când bezea este crocantă și întinsă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 383
  • Gras 17g
  • Saturează 8.1g
  • Carbohidrați 52.2g
  • Zaharuri 33.7g
  • Fibră 1.9g
  • Proteină 2.9g
  • Sare 0,3g
.
#Plăcinte #tocate #fără #gluten #bezea
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *