Tipul bucătăriei:
Prajituri brownie cu zmeura si ciocolata
- serveste 8
- Uşor
Lipicioase și îngăduitoare, brownies-urile de ciocolată nu trebuie să fie atât de pătrate – puteți folosi amestecul pentru a face aceste prăjituri individuale fabuloase cu zmeură adăugată. Acestea sunt destul de delicate, așa că folosiți o formă de brioșe flexibilă cu 8 găuri (cele cauciucate) sau tapetați o tavă rigidă cu cutii de hârtie
Încercați această răsucire de zmeură pe un brownie sau faceți clasicele noastre brownies de ciocolată
Ingrediente
- ciocolata neagra (70% solide de cacao) 100g
- unt 100 g
- ouă 2, bătut
- zahăr tos auriu 230 g
- făină auto-crescătoare 100 g
- zmeura 150 g
- zahăr pudră pentru praf
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 180 C/160 C/gaz 4. Topiți ciocolata și untul într-o cratiță la foc mic și amestecați. Se ia de pe foc si se pun ouale, zaharul si faina. Adăugați zmeura și amestecați ușor.
-
Pasul 2
Se toarnă în formele pentru brioșe și se coace timp de 20 de minute. Se raceste usor si apoi se scoate usor prajiturile din tava. Pudrați ușor blaturile cu zahăr pudră.