Skip to content

Tipul bucătăriei:

Un suport de prăjituri îngrămădit cu cupcakes de ciocolată cu ouă de cremă tăiate în jumătate deasupra, cu un fundal de piatră gri

Prăjituri cu cremă de ouă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 12
  • Uşor

Aceste cupcakes cu cremă de ouă super-ciocolată, cu glazura lor galbenă-gălbenușă, sunt prea bune pentru a fi salvate doar de Paște


Coaceți aceste cupcakes cu ou cremă, apoi verificați cupcakes-urile noastre de Paște, cheesecake-ul de Paște, drumul stâncos de Paște și mai multe idei de coacere de Paște.

Ingrediente

  • zahăr tos auriu 100 g
  • zahăr brun deschis moale 75 g
  • unt nesarat 175 g, moale
  • ouă 3
  • făină auto-crescătoare 125 g
  • pudră de cacao 50 g
  • extract de vanilie 1 lingura
  • smantana 50 g

GLAZURĂ

  • unt nesarat 200 g, moale
  • zahăr pudră 400 g
  • colorant alimentar galben
  • ouă cremă 6, înjumătățit

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4. Tapetează o tavă de brioșe cu 12 cutii de hârtie.

  • Pasul 2

    Bate atât zaharurile, cât și untul cu o spălătorie electrică până devin palid și pufos. Se adauga ouale, batand bine intre fiecare adaugare. Cerneți făina și cacao, adăugați un praf de sare și amestecați puțin până se omogenizează. Se amestecă vanilia și smântâna.

  • Pasul 3

    Împărțiți amestecul între cutii și coaceți timp de 20-25 de minute până când a crescut bine, iar când este apăsat ușor. Transferați pe un grătar de răcire și răciți complet.

  • Pasul 4

    Bateți untul și zahărul pudră împreună pentru glazură, până când devine palid, ușor și pufos. Puneți jumătate din glazură într-un bol separat și adăugați suficient colorant alimentar galben pentru a transforma glazura într-un galben auriu.

  • Pasul 5

    Puneți o pungă cu o duză stea și așezați-o pe suprafața de lucru. Puneți glazura albă în pungă în câteva bucăți în mijlocul pungii, unde este încă destul de lată. Pune galbenul peste alb. Ridicați punga în sus de capătul larg și strângeți ambele culori în jos uniform, astfel încât să fie una lângă alta până la duză.

  • Pasul 6

    Peste cupcakes se adaugă roți de glazură și se adaugă un ou cremă tăiat în jumătate în glazură pentru a se lipi. Se va păstra timp de trei-patru zile într-un recipient ermetic.

Informatii nutritionale

  • Kcals 591
  • Gras 31.8g
  • Saturate 19.6g
  • Carbohidrați 71g
  • Zaharuri 61g
  • Fibră 1.2g
  • Proteină 4.6g
  • Sare 0,2g
#Prăjituri #cremă #ouă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *