Skip to content

Tipul bucătăriei:

Prăjituri cu unt maro în formă de inimă

Prajituri cu unt maro

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 12
  • Uşor

Bucurați-vă de aceste prăjituri unturoase ușoare ca o pană, cu crustă aurie masticabilă. Partenerul perfect pentru o cupă sau un câștig ușor pentru Ziua Îndrăgostiților!


Unt brun, într-un tort? Este într-adevăr la fel de glorios pe cât pare. Puteți face versiuni rotunde standard ale acestor prăjituri cu unt maro într-o mini formă de brioșă, dar am folosit o formă personalizată pentru a crea aceste inimi perfecte. Vă recomandăm mini-brioșă în formă de inimă KAISER, 11,99 GBP, Amazon.

Ingrediente

  • unt nesarat 100g, plus extra pentru tablă
  • migdale macinate 100g
  • făină auto-crescătoare 100g
  • zahăr brun moale deschis 125g
  • albușuri de ou 4 mari
  • extract de vanilie câteva picături

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți untul într-o tigaie mică din oțel inoxidabil (este mai ușor să vedeți untul schimbându-și culoarea într-o tigaie argintie). Se încălzește ușor, învârtind tigaia până când untul devine maro auriu și miroase a nuci. Se toarnă într-un castron mic și se răcește puțin.

  • Pasul 2

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Ungeți 12 găuri dintr-o cutie mini-brioșă (am folosit una în formă de inimă, dar va funcționa și o cutie obișnuită pentru mini brioșe).

  • Pasul 3

    Se amestecă migdalele măcinate, făina și zahărul cu un praf de sare, apoi se amestecă treptat albusurile și untul brun până se obține un aluat neted. Se amestecă vanilia.

  • Pasul 4

    Împărțiți amestecul între găurile de briose. Coaceți timp de 12-14 minute sau până când este înviat și elastic. Se răcește în cutie timp de 10 minute, apoi se răcește până se încălzește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 188
  • Gras 11.2g
  • Saturează 4.7g
  • Carbohidrați 17g
  • Zaharuri 10.5g
  • Fibră 1.2g
  • Proteină 4.1g
  • Sare 0,1g
.
#Prajituri #unt #maro
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *