Tipul bucătăriei:
Prajituri cu unt maro
- face 12
- Uşor
Bucurați-vă de aceste prăjituri unturoase ușoare ca o pană, cu crustă aurie masticabilă. Partenerul perfect pentru o cupă sau un câștig ușor pentru Ziua Îndrăgostiților!
Unt brun, într-un tort? Este într-adevăr la fel de glorios pe cât pare. Puteți face versiuni rotunde standard ale acestor prăjituri cu unt maro într-o mini formă de brioșă, dar am folosit o formă personalizată pentru a crea aceste inimi perfecte. Vă recomandăm mini-brioșă în formă de inimă KAISER, 11,99 GBP, Amazon.
Ingrediente
- unt nesarat 100g, plus extra pentru tablă
- migdale macinate 100g
- făină auto-crescătoare 100g
- zahăr brun moale deschis 125g
- albușuri de ou 4 mari
- extract de vanilie câteva picături
Metodă
-
Pasul 1
Puneți untul într-o tigaie mică din oțel inoxidabil (este mai ușor să vedeți untul schimbându-și culoarea într-o tigaie argintie). Se încălzește ușor, învârtind tigaia până când untul devine maro auriu și miroase a nuci. Se toarnă într-un castron mic și se răcește puțin.
-
Pasul 2
Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Ungeți 12 găuri dintr-o cutie mini-brioșă (am folosit una în formă de inimă, dar va funcționa și o cutie obișnuită pentru mini brioșe).
-
Pasul 3
Se amestecă migdalele măcinate, făina și zahărul cu un praf de sare, apoi se amestecă treptat albusurile și untul brun până se obține un aluat neted. Se amestecă vanilia.
-
Pasul 4
Împărțiți amestecul între găurile de briose. Coaceți timp de 12-14 minute sau până când este înviat și elastic. Se răcește în cutie timp de 10 minute, apoi se răcește până se încălzește.
Informatii nutritionale
- Kcals 188
- Gras 11.2g
- Saturează 4.7g
- Carbohidrați 17g
- Zaharuri 10.5g
- Fibră 1.2g
- Proteină 4.1g
- Sare 0,1g