Tipul bucătăriei:
Prăjituri de Ziua Îndrăgostiților și cremă
- servește 8
- Un mic efort
Un burete clasic cu gem dulce de căpșuni și cremă de vanilie proaspătă – decorați-l cu o formă de inimă dacă doriți să împingeți barca afară de Ziua Îndrăgostiților.
Coaceți această prăjitură de căpșuni și cremă pentru un tratament de Ziua Îndrăgostiților, apoi verificați mai multe rețete de Ziua Îndrăgostiților.
Ingrediente
- unt nesarat 175g, înmuiat
- zahăr tos auriu 175g
- ouă 3, mare
- făină auto-crescătoare 175g
- praf de copt 1 linguriță
- extract de vanilie 1 ½ linguriță
umplere și topping
- gem de căpșuni 4 linguri
- smântână dublă sau pentru biciuire Cutie de 284 ml
- zahăr glazură 2 linguri, cernute
- păstăi de vanilie 1, semințe răzuite sau 1 linguriță extract de vanilie
- zahăr granulat de culoare roz sau roșu (de obicei se găsesc în căzi cu decorațiuni mixte pentru tort în majoritatea supermarketurilor)
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Unt și linia de bază două cutii sandwich de 18 cm. Bateți toate ingredientele tortului împreună într-un castron mare până se omogenizează. Împarte între cutii și nivelează-te. Coaceți timp de 20-25 de minute, până când sunt bine crescute și revin înapoi când sunt ușor apăsate. Se lasă să se răcească în cutii timp de 5 minute, apoi se întoarce pe un raft și se îndepărtează hârtia. Se răcește complet.
-
Pasul 2
Întindeți dulceața pe baza unui burete. Bateți ușor smântâna cu zahărul glazurat și semințele de vanilie și răspândiți jumătate din ea peste blatul de dulceață. Îndepărtați celălalt burete deasupra. Întindeți crema rămasă deasupra cu un cuțit.
-
Pasul 3
Faceți o formă de inimă în centrul tortului, făcând un con cu niște hârtie rezistentă la grăsime, turnând zahărul, tăind vârful și folosind ca un stilou.