Skip to content

Tipul bucătăriei:

'Produse de patiserie Nennja

„Produse de patiserie cu fenicul Nduja

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 10
  • Un mic efort

Edd Kimber împărtășește o comandă rapidă inteligentă pentru a face aluat în stil croissant, apoi îi dă o întorsătură picantă italiană


Încercați aceste produse de patiserie sărate, apoi verificați umpluturile noastre de croissant și chiflele noastre de scorțișoară pentru croissant. Edd spune: „A face un aluat în stil croissant acasă poate părea descurajant, dar nu trebuie să fie. Aluatul de bază este ușor – dacă ați făcut un aluat simplu de pâine, veți fi confortabil cu acest lucru. Elementul laminat de unt este păstrat simplu prin înghețare, apoi răzuire peste aluatul rostogolit. Este mai rapid, mai ușor și încă produce un rezultat excelent. ”

Ingrediente

ALUATUL CROISSANT AL TRĂȘITULUI

  • făină simplă 250g
  • făină tare de pâine albă 250g
  • zahăr pudră 2 linguri
  • sare de mare fină 15g
  • drojdie uscată cu acțiune rapidă 14g
  • unt nesarat 50g, temperatura camerei (pentru aluat)
  • unt nesarat 250g, congelat (pentru laminare)

UMPLERE

  • unt nesarat 25g
  • semințe de fenicul 1 lingură
  • ‘nduja 150g
  • gruyère 150g, ras fin
  • prosciutto 8 felii
  • seminte de susan 5 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face aluatul de croissant, puneți făinurile, zahărul, sarea și drojdia într-un castron mare și amestecați astfel încât totul să fie distribuit uniform. Se face o fântână în mijloc și se toarnă 265 ml de apă călduță și untul la temperatura camerei. Se amestecă împreună pentru a forma un aluat Shaggy. Folosind fie un mixer electric prevăzut cu un cârlig pentru aluat, fie manual, frământați aluatul până când este neted și elastic – aceasta va dura 7-10 minute folosind un mixer electric sau aproximativ 15 minute cu mâna. Puneți aluatul într-un castron, acoperiți-l și lăsați-l deoparte timp de 45 de minute-1 oră sau până la dublarea dimensiunii. Ridicați aluatul pe o suprafață de lucru, apăsați într-un dreptunghi plat și puneți-l pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Acoperiți și congelați timp de 30-40 de minute sau până la fermitate.

  • Pasul 2

    Scoateți aluatul din congelator și, pe o suprafață de lucru ușor înfăptuită, rulați într-un dreptunghi de aproximativ 45cm x 25cm. Scoateți untul de la congelator și folosiți o răzătoare grosieră pentru a rade untul uniform peste aluat, lăsând o margine de 2cm de-a lungul uneia dintre marginile scurte. Începând de la marginea neacoperită, înfășurați aluatul într-un cârnat mare. Apăsați forma cârnaților puțin plat, acoperiți și congelați timp de 20 de minute. Îndepărtați și rotiți ca înainte, dar într-un dreptunghi de 40cm x 20cm. Înfășurați ca înainte, apăsând plat înainte de înfășurare și răcire peste noapte.

  • Pasul 3

    Când sunteți gata să faceți produsele de patiserie, pregătiți umplutura. Încălziți untul într-o tigaie mică, până la barbotare. Gatiti semintele de fenicul 1-2 minute inainte de a adauga ‘nduja, despartindu-va de o lingura de lemn pana se formeaza o pasta fina. Răsturnați acest amestec într-un recipient puțin adânc și lăsați-l să se îngroașe suficient pentru a putea fi întins.

  • Pasul 4

    Între timp, scoateți aluatul de croissant și lăsați-l la temperatura camerei timp de 20 de minute înainte de a se lăsa într-un pătrat de 40cm x 40cm. Tăiați marginile pentru a face un pătrat cu muchii ascuțite. Răspândiți amestecul ‘nduja pe tot aluatul, încercând să-l răspândiți într-un strat cât mai uniform posibil. Presărați brânza, ținându-vă puțin pentru partea superioară a produselor de patiserie, apoi terminați punând prosciutto. Rulați într-o formă de cârnați strânsă. Utilizați cel mai ascuțit cuțit zimțat pentru a tăia în 10 felii și puneți partea tăiată în sus pe câteva tăvi tapetate cu hârtie de copt. Presară produsele de patiserie cu brânza rezervată. Acoperiți produsele de patiserie și lăsați-le deoparte timp de 1-2 ore sau până când sunt crescute și simțiți-vă pufos atunci când apăsați lateralele.

  • Pasul 5

    Când sunteți gata să gătiți, încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz 5. Periați părțile de patiserie crescute cu ou bătut și presărați semințe de susan. Se coace la cuptor pentru 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe tăvile lor la temperatura camerei înainte de servire. Acestea se servesc cel mai bine în ziua coaptă, dar rulourile pot fi încălzite și în cuptor pentru a re-crocanta patiseria și se vor păstra într-un recipient etanș până la două zile.

Informatii nutritionale

  • Kcals 627
  • Gras 43.6g
  • Saturează 24g
  • Carbohidrați 43.3g
  • Zaharuri 4.8g
  • Fibră 2.2g
  • Proteină 14.2g
  • Sare 2.6g
.
#Produse #patiserie #Nennja
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *