Tipul bucătăriei:

Rețetă Profiteroles de ciocolată din Pădurea Neagră

Profiterole de pădure neagră

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • 1 oră + răcire | Face 16
  • Uşor

Cu ciocolată, cremă dublă, cireșe negre și un strop de coniac, faceți și înghețați aceste chifle choux inspirate din tortul pădurii negre din timp pentru a crea un desert delicios și sofisticat în câteva minute


Ingrediente

  • unt nesarat 60g
  • făină simplă 75g
  • ouă 2 medii, ușor bătute
  • crema dubla 250ml
  • cireșe negre în kirsch 100g, înjumătățit și 75ml sirop din borcan
  • coniac 1 lingură

SOS DE CIOCOLATA

  • ciocolata neagra 50g, rupt în bucăți
  • ciocolata cu lapte 50g, rupt în bucăți
  • unt 10g

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz 7. Căptușiți o foaie mare de copt cu hârtie de copt și presărați cu apă. Puneți untul și 150 ml apă rece într-o tigaie și încălziți până când untul se topește, apoi aduceți la fierbere. Scoateți focul și adăugați rapid făina și un praf de sare. Bateți energic până când amestecul formează o bilă moale. Lăsați să se răcească ușor, apoi bateți treptat ouăle până când devine o pastă groasă, strălucitoare.

  • Pasul 2

    Transferați amestecul într-o pungă de conducte cu o duză mare și țeviți 16 movile de amestec, de dimensiunea unei linguri, pe foaia de copt. Coaceți timp de 10 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 190C / ventilator 170C / gaz 5 timp de 20 de minute, sau până când chiflele sunt pufoase și aurii.

  • Pasul 3

    Scoateți din cuptor, faceți o fantă în partea de jos a fiecăruia și reveniți la cuptor timp de 3-5 minute pentru a se usca. Se răcește pe o grătar.

  • Pasul 4

    În această etapă, puteți pune toate chiflele pe o singură tavă, acoperiți-le cu clingfilm și puneți-le în congelator. După 3 ore, puneți în pungi pentru congelator și se vor păstra timp de trei luni.

  • Pasul 5

    Pentru a reîncălzi profiterolele din congelate, încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4, puneți-l pe o tavă de copt și gătiți-l timp de 15 minute până când este crocant. Se răcește pe o grătar și se umple ca mai jos.

  • Pasul 6

    Bateți smântâna în vârfuri moi, amestecați prin siropul de kirsch și coniac și puneți-o într-o pungă de conducte cu o duză mică. Umpleți fiecare coc cu cât mai multă cremă, folosind fanta pe care ați făcut-o în fund.

  • Pasul 7

    Topeste ambele bomboane de ciocolata cu untul pentru a face sosul. Aranjați profiterolele pe un platou, stropiți cu sosul de ciocolată și împrăștiați-le peste cireșe.

Informatii nutritionale

  • Kcals 199
  • Gras 16g
  • Saturează 9.7g
  • Carbohidrați 10.7g
  • Zaharuri 5.1g
  • Fibră 0,6g
  • Proteină 2.2g
  • Sare 0,2g
.
#Profiterole #pădure #neagră
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast