Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Rețetă de prune prăjite cu cremă

Prune coapte la Marsala cu cremă chantilly

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 4 persoane
  • Uşor

Consultați rețeta noastră simplă de prune suculente cu vin dulce de marsala și anason stelat. Îmbrăcat cu cremă Chantilly catifelată, faceți această rețetă ușoară pentru o delicatese dulce în mijlocul săptămânii


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • prune roșii închise 500g, înjumătățite și pietre îndepărtate
  • Marsala 200 ml
  • zahăr tos auriu 100g
  • anason stelat 2
  • bat de scortisoara 1, rupt în 2
  • zahăr glazură 2 linguri, cernute
  • pastă sau extract de fasole de vanilie 1 linguriță
  • crema dubla 250ml

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Puneți jumătățile de prun cu partea tăiată într-o tavă de copt adâncă, suficient de mare încât să fie într-un singur strat. Se toarnă peste marsala, se presară peste zahăr și se adaugă anasonul stelat și bățul de scorțișoară la marsala.

  • Pasul 2

    Gatiti la cuptor pentru 20-25 de minute sau pana cand prunele sunt fragede si suculente, iar sosul s-a redus si este usor siropos. Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute.

  • Pasul 3

    Între timp, adăugați zahărul glazurat și pasta de fasole de vanilie în cremă și folosiți bătători electrice pentru a bate până la vârfuri foarte moi.

  • Pasul 4

    Puneți prunele pe farfurii de servire cu mult sirop, apoi puneți lingura peste crema chantilly.

Informatii nutritionale

  • Kcals 576
  • Gras 33.7g
  • Saturează 20.9g
  • Carbohidrați 51.6g
  • Zaharuri 48.6g
  • Fibră 2.7g
  • Proteină 1.8g
  • Sare 0,1g
.
#Prune #coapte #Marsala #cremă #chantilly
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast