Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Rulade cu Zmeura

Ruladă de zmeură

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 10
  • Uşor

Cu rulada noastră de zmeură am combinat două deserturi într-unul singur. Această budă îngăduitoare îi va satisface chiar și pe cei mai lacomi dintre oaspeți


Încercați această ruladă ușoară de zmeură, apoi verificați clasicul nostru buștean de Yule, rulada de ciocolată, rulada de zmeură și mai multe rețete de rulada.

Ingrediente

  • zahăr pudră 2 linguri
  • fulgi de migdale 60g, prăjită și zdrobită ușor cu mâinile
  • făină simplă 50 g
  • praf de copt 1 lingura
  • migdale macinate 50 g
  • lămâie 1, cu coaja si zeama
  • ouă 4
  • zahăr tos auriu 75 g, plus mai mult pentru praf
  • crema dubla 200 ml
  • gem de zmeură 150 g

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 180°C/ventilator 160°C/gaz 4. Tapetează o tavă elvețiană de aproximativ 30cm x 23cm cu hârtie de copt. Cerneți zahărul pudră pe toată hârtia și împrăștiați peste jumătate din fulgi de migdale.

  • Pasul 2

    Cerneți făina simplă și praful de copt într-un castron pentru a o aerisi, apoi amestecați migdalele măcinate și coaja de lămâie. Bateți ouăle și zahărul într-un mixer până când amestecul devine ușor și pufos și va face o dâră de panglică care nu dispare imediat când ridicați telul (aceasta va dura aproximativ 8 minute). Îndoiți amestecul de făină cu o lingură mare de metal și răzuiți amestecul în tava pregătită, nivelând partea de sus.

  • Pasul 3

    Coaceți timp de 10 minute, sau până când buretele devine auriu și doar se fixează la atingere, ar trebui să sune, de asemenea, trosnitor. Pudrați o altă foaie de hârtie de copt cu zahăr tos și răsturnați buretele pe ea. Desprindeți ușor hârtia de sus și rulați buretele cu grijă, folosind foaia de hârtie de dedesubt. Se lasa rulat pana se raceste complet.

  • Pasul 4

    Bateți ușor smântâna dublă, apoi adăugați 2 linguri de suc de lămâie și amestecați ușor. Desfaceți buretele și întindeți-l cu un strat de dulceață de zmeură, apoi puneți un punct peste crema de lămâie și rulați din nou buretele. Ridică-l pe o farfurie de servire. Se amestecă niște zahăr pudră cu sucul de lămâie pentru a obține glazura de grosimea smântânii duble, se stropește în față și înainte peste rulada și se împrăștie cu fulgi de migdale rămase.

Informatii nutritionale

  • Kcals 299
  • Gras 19.2g
  • Saturate 7.8g
  • Carbohidrați 25.3g
  • Fibră 0,2g
  • Proteină 6.3g
  • Sare 0,2g
#Ruladă #zmeură
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *