Skip to content

Tipul bucătăriei:

Sandviș Victoria cu gem proaspăt de căpșuni

Sandviș Victoria cu gem proaspăt de căpșuni

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 12
  • Puțin efort

Pregătiți acest sandviș victoria plăcut mulțimii cu gem de căpșuni proaspete și smântână în mai puțin de o oră – această rețetă clasică face ca un tort clasic cu ingrediente proaspete să fie un răsfăț pentru orice ocazie.


Ingrediente

  • unt 125 g, la temperatura camerei
  • zahăr pudră 125 g
  • ouă 2
  • făină simplă 125 g
  • praf de copt 1 lingura
  • lapte 1-2 lingurite
  • zahăr pudră pentru praf

umplere

  • zahăr pudră 6 linguri
  • căpșune 250 g, decorticat și tăiat la jumătate
  • crema dubla Cutie de 300 ml, bătută

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4. Bateți untul și zahărul împreună până devin pufoase, adăugați ouăle, apoi făina și praful de copt. Adăugați suficient lapte în amestec, astfel încât să cadă ușor de pe o lingură, apoi împărțiți amestecul în 2 forme de sandvici de 20 cm căptușite. Coaceți 35-40 de minute sau până când o frigărui iese curată. Se răcește pe un grătar.

  • Pasul 2

    Între timp, pentru a face umplutura, puneți zahărul tos într-o tigaie cu 6 linguri de apă, încălziți ușor până s-a dizolvat tot zahărul apoi fierbeți timp de un minut. Adăugați jumătate din căpșuni și fierbeți câteva minute până când obțineți o consistență de dulceață. Misto.

  • Pasul 3

    Pentru a umple prăjiturile, faceți un strat îngrijit folosind jumătățile de căpșuni rămase pe o prăjitură, turnați cu lingură dulceața de căpșuni și apoi cu lingura pe un strat de smântână. se pune a doua prajitura deasupra si se pudreaza cu zahar pudra.

#Sandviș #Victoria #gem #proaspăt #căpșuni
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *