Tipul bucătăriei:
Sandviș Victoria cu gem proaspăt de căpșuni
- serveste 12
- Puțin efort
Pregătiți acest sandviș victoria plăcut mulțimii cu gem de căpșuni proaspete și smântână în mai puțin de o oră – această rețetă clasică face ca un tort clasic cu ingrediente proaspete să fie un răsfăț pentru orice ocazie.
Ingrediente
- unt 125 g, la temperatura camerei
- zahăr pudră 125 g
- ouă 2
- făină simplă 125 g
- praf de copt 1 lingura
- lapte 1-2 lingurite
- zahăr pudră pentru praf
umplere
- zahăr pudră 6 linguri
- căpșune 250 g, decorticat și tăiat la jumătate
- crema dubla Cutie de 300 ml, bătută
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4. Bateți untul și zahărul împreună până devin pufoase, adăugați ouăle, apoi făina și praful de copt. Adăugați suficient lapte în amestec, astfel încât să cadă ușor de pe o lingură, apoi împărțiți amestecul în 2 forme de sandvici de 20 cm căptușite. Coaceți 35-40 de minute sau până când o frigărui iese curată. Se răcește pe un grătar.
-
Pasul 2
Între timp, pentru a face umplutura, puneți zahărul tos într-o tigaie cu 6 linguri de apă, încălziți ușor până s-a dizolvat tot zahărul apoi fierbeți timp de un minut. Adăugați jumătate din căpșuni și fierbeți câteva minute până când obțineți o consistență de dulceață. Misto.
-
Pasul 3
Pentru a umple prăjiturile, faceți un strat îngrijit folosind jumătățile de căpșuni rămase pe o prăjitură, turnați cu lingură dulceața de căpșuni și apoi cu lingura pe un strat de smântână. se pune a doua prajitura deasupra si se pudreaza cu zahar pudra.