Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Scones Savuroase Cu Paprika si Manchego

Scones cu boia și manchego

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 16
  • Uşor

Brânza Manchego și boia de ardei afumată conferă acestor scones de mărimea unei mușcături o întorsătură foarte matură. Servește-le cu masa ta preferată sau pur și simplu ia-le singure pentru o gustare rapidă.


Bucurați-vă de aceste scones manchego, apoi verificați scone-urile noastre cu fructe, brânză, cartofi și mai multe rețete de scone.

Ingrediente

  • făină auto-crescătoare 400 g
  • unt 80 g, răcit și tăiat cubulețe
  • manchego 150 g, ras grosier
  • boia afumată 1 lingura
  • lapte 200 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 220C/ventilator 200C/gaz 7. Pune făina, untul și 1/2 linguriță sare într-un robot de bucătărie. Pulsați pe pesmet, apoi turnați într-un castron și adăugați 2/3 din brânză și boia de ardei. Amestecați treptat laptele până obțineți un aluat moale.

  • Pasul 2

    Făină suprafața de lucru, apoi tapetează ușor aluatul într-un dreptunghi de 20 cm pe 13 cm. Tăiați în 8 pătrate, apoi tăiați fiecare în jumătate pentru a face 2 triunghiuri. Se pune pe o tava de copt, se unge cu mai mult lapte si se presara peste restul de branza si inca un praf de boia. Coaceți 12-14 minute sau până când crește și devin aurii.

#Scones #boia #și #manchego
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *