Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de paine scurte cu rozmarin si nuci

Scurtă de rozmarin și nucă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 30
  • Puțin efort

O interpretare originală a painei scurte scoțiane, cu o nucă crocantă și o aromă de pin de rozmarin. Încercați să stropiți cu ciocolată neagră pentru o notă specială și să serviți cu o ceașcă de ceai


Ingrediente

  • făină simplă 325 g
  • unt sărat 200 g
  • zahăr tos auriu 125 g
  • ouă 2 galbenusuri
  • rozmarin 2 linguri, tocate fin
  • nuci 60 g, tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți făina și untul într-un robot de bucătărie și amestecați până când amestecul arată ca pesmet. Adăugați zahărul, gălbenușurile de ou și rozmarinul și amestecați până la un aluat.

    Pune pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământă nucile. Modelați un buștean de aproximativ 5 cm diametru. Înfășurați în plastic și răciți timp de o oră.

  • Pasul 2

    Se incinge cuptorul la 180c/ventilator 160/gaz 4. Taiati aluatul in biscuiti si aranjati-l pe o tava de copt unsa cu unt. Coaceți 20 de minute apoi răciți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 122
  • Gras 7.4g
  • Saturate 3.8g
  • Carbohidrați 12.9g
  • Fibră 0,4g
  • Sare 0,11g
#Scurtă #rozmarin #și #nucă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *