Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de prăjituri scurte cu ghimbir

Scurtături cu ghimbir

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Uşor

Aceste șurturi cu ghimbir triple sfărâmicioase sunt perfecte pentru unsprezece cu o ceașcă fierbinte de ceai sau, alternativ, cu căpșuni și smântână la desert. Le poți oferi și cadou de Crăciun.


Faceți aceste prăjituri scurte cu ghimbir pentru un cadou de Crăciun, apoi verificați biscuiții noștri condimentați de Crăciun, prăjiturile de Crăciun, bărbații de turtă dulce și mai multe rețete de copt de Crăciun.

Avem cheia pentru prăjiturile perfecte. Asigurați-vă că untul este cu adevărat moale, deoarece acesta este singurul lucru care leagă ingredientele uscate. Vrei un finisaj de culoare deschisă, așa că nu lăsa să devină prea aurii. În cele din urmă, răciți complet prăjiturile pe foaia de copt înainte de a le manipula, altfel se pot sfărâma.

Ingrediente

  • zahăr tos auriu 50 g, plus puțin în plus
  • unt 100g, moale
  • ghimbir de pamant 1 lingura
  • ghimbiu de rădăcină r proaspăt ras pentru a face 1 linguriță
  • făină simplă 170 g
  • ghimbir cu tulpină cristalizată a decora

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4. Amestecă zahărul, untul și ghimbirul măcinat și ras într-o pastă netedă, apoi adaugă încet făina simplă pentru a forma un aluat moale. Se aseaza pe o suprafata de lucru infainata usor si se intinde pana cand aluatul are aproximativ 1 cm grosime.

  • Pasul 2

    Cu ajutorul unui taietor rotund de patiserie, taiem painea scurta si punem pe o tava de copt. Tăiați ghimbirul tulpină și puneți o bucată mică în mijlocul fiecărei pâine. Presărați niște zahăr tos deasupra.

  • Pasul 3

    Coaceți timp de 10 minute până când șargurile încep să se coloreze pe margini. Se răcește înainte de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 197
  • Gras 10.6g
  • Carbohidrați 24.9g
  • Fibră 0,8g
  • Proteină 2.1g
  • Sare 0,2g
#Scurtături #ghimbir
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *