Tipul bucătăriei:
Sloe gin și prune se sfărâmă
- servește 6
- Uşor
Prăbușirea noastră de gin și prune este o poftă de mâncare asupra unui desert britanic clasic și mult iubit. Asociați cu o lingură de înghețată de vanilie de bună calitate pentru a profita cu adevărat de notele de scorțișoară și condimente mixte
Încercați această răsucire pentru adulți pe o mărunțire confortabilă de mere sau încercați mărunțirea noastră de măr, mărunțire de pere și mărunțire de prune. Descoperă, de asemenea, cum să-ți faci propriul prăjitură de gin și prune.
Ingrediente
- prune coapte 1 kg, înjumătățit și lapidat
- zahăr ușor muscovado 1 lingură
- faina de porumb 1 lingură
- sloe gin 100 ml
- înghețată sau single sau smântână a servi
CAPACITATE FARMACIE
- făină simplă 225g
- unt rece 125g, cubulețe
- condimente asortate ½ linguriță
- scorțișoară măcinată ½ linguriță
- zahăr ușor muscovado 50g
- zahăr Demerara 50g
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Introduceți prunele într-un vas de copt și presărați peste zahărul muscovado și făina de porumb. Se amestecă bine, apoi se toarnă peste ginul sloe, plus 2 linguri de apă. Acoperiți vasul cu folie și coaceți-l la cuptor pentru 30 de minute.
-
Pasul 2
În timp ce fructele se gătesc, faceți toppingul punând făina într-un bol de amestecare și folosiți degetele pentru a freca untul până când toate bucățile mari au dispărut și amestecul este sfărâmicios. Se amestecă condimentele amestecate, scorțișoara și ambele zaharuri brune cu un vârf de sare.
-
Pasul 3
Scoateți folia de fructe și măriți temperatura cuptorului la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Împrăștiați toamna crumble peste prune, apoi gătiți încă 30 de minute până când devine aurie și crocantă.
-
Pasul 4
Lăsați crumble să stea timp de 5 minute înainte de servire, apoi serviți cu înghețată de vanilie sau o singură înghețată.
Informatii nutritionale
- Kcals 496
- Gras 17.9g
- Saturează 11g
- Carbohidrați 65.1g
- Zaharuri 34.2g
- Fibră 5.2g
- Proteină 4.9g
- Sare 0,4g