Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de chifle cu brioche cu bacon

Subs brioche cu bacon Cheat’s

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 8
  • Puțin efort

O rulada de brioșă vă poate duce cu adevărat burgerul sau hotdogul la următorul nivel. Această rețetă de brioche cu bacon de la Cheat este foarte ușor de făcut și poate fi făcută în orice formă aveți nevoie


Pregătiți aceste chifle brioche cu slănină ușoare, apoi încercați câteva dintre celelalte rețete geniale de pâine, cum ar fi o pâine albă simplă, pâine cu sifon și chifle ușoare.

Ingrediente

  • slănină afumată 4 erupții cutanate, tăiate în bucăți
  • ceapă 1, taiat in jumatate apoi feliat gros
  • tot laptele 300 ml
  • drojdie activă uscată 2 lingurite
  • zahăr tos auriu 3 linguri
  • făină de pâine albă tare 450 g
  • sare 1½ linguriță
  • ouă 2, batute separat cu o furculita
  • unt 50g, moale
  • bucăți de bacon crocante gata făcute 50 g

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți slănina într-o tigaie antiaderentă și la foc mic, gătiți ușor, astfel încât multă grăsime să curgă în tigaie înainte ca slănina să devină aurie și crocantă. Puneti baconul pe niste prosoape de hartie pentru a mai absorbi grasimea, apoi puneti-o intr-o cratita mica cu ceapa feliata si laptele. Aduceți încet laptele până la fierbere, apoi opriți focul și lăsați laptele la infuzat timp de 1 oră.

  • Pasul 2

    Reîncălziți laptele până când este fierbinte manual. Pune împreună drojdia și 2½ linguri de zahăr într-o cană, apoi cerne peste lapte – folosește o lingură de lemn pentru a presa slănina și ceapa pentru a extrage cât mai mult suc de lapte. Amestecați bine amestecul și lăsați până devine spumos – aproximativ 5 minute.

  • Pasul 3

    Pune faina de paine si sarea intr-un mixer de masa la viteza mica. Se varsa laptele cu drojdie si unul dintre oua si cand lichidul este incorporat se pune untul in cateva cocoloase si se lasa mixerul la viteza mica-medie, timp de 8-10 minute, pana se formeaza un aluat omogen. Acoperiți vasul cu folie alimentară și lăsați-l la temperatura camerei până când își dublează volumul – acest lucru poate dura până la 3 ore.

  • Pasul 4

    Împărțiți aluatul în 8 (sau 10 dacă faceți chifle pentru burger) și modelați fiecare bucată într-un cârnați lung. Așezați-le pe tăvi de copt tapetate cu pergament, bine distanțate, iar dacă mâinile încep să se încălzească prea mult aluatul și pare gras, răciți-le sub apă rece timp de un minut, apoi continuați modelarea. Acoperiți lejer cu folie alimentară unsă și lăsați rulourile din nou, până își dublează volumul.

  • Pasul 5

    Încinge cuptorul la 190C/ventilator 170C/gaz 5 și amestecă restul de oul bătut cu ultima ½ linguriță de zahăr. Folosiți pentru a glazura fiecare rulou peste tot, apoi presărați peste tot cu bucățile de slănină. Pune o tavă plină cu apă clocotită din ibric în baza cuptorului, apoi pune rulourile pe un grătar din mijloc și coace timp de 15-18 minute sau până se rumenește, apoi se răcește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 381
  • Gras 13.1g
  • Saturate 6.3g
  • Carbohidrați 50.1g
  • Fibră 1.7g
  • Proteină 14.9g
  • Sare 2g
#Subs #brioche #bacon #Cheats
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *