Tipul bucătăriei:
Sundae de capsuni cu sos de capsuni
- serveste 6
- Puțin efort
Toată lumea iubește un sundae cu înghețată și sosul de căpșuni îl face și mai bun. Această budincă simplă, combinată, este perfectă atunci când căpșunile sunt la apogeu.
Ingrediente
- căpșune 18, decorticat
- zahăr tos auriu 3 linguri
- suc de portocale 4 linguri
- crema dubla oală de 284 ml
- capsuni sau vanilie sau ciocolata sau inghetata
- banane mici 6
- nuci pecan 50 g, prajite si tocate
Metodă
-
Pasul 1
Pune 12 căpșuni într-un robot de bucătărie cu 2 linguri de zahăr și sucul de portocale. Pulsează până se toacă grosier și se răcește. Bateți ușor smântâna cu zahărul rămas. Pune cate o lingura din fiecare aroma de inghetata in 6 boluri si congela.
-
Pasul 2
Cand este gata de servire, tocam capsunile ramase si adauga in boluri. Tăiați bananele în jumătate pe lungime și adăugați și acestea. Peste fiecare sundae se toarnă puțin sos de căpșuni și se termină cu o smântână și câteva nuci.
Informatii nutritionale
- Kcals 640
- Gras 44.3g
- Saturate 23.3g
- Carbohidrați 56g
- Fibră 1.2g
- Proteină 7.7g
- Sare 0,27g
#Sundae #capsuni #sos #capsuni