Skip to content

Tipul bucătăriei:

Tarta cu fructe ale pasiunii cu reteta de bezea

Tarta cu fructe ale pasiunii cu bezea

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Uşor

Această tartă cu bezea cu fructe ale pasiunii este un adevărat desert de spectacol – perfectă pentru o cină. Folosim zahărul tos auriu Billington pentru că ne place aroma, dar va face bezeaua puțin mai puțin albă decât ați fi obișnuit.


Ingrediente

  • patiserie dulce 375 g
  • fructul pasiunii 8 mari sau 10 mai mici
  • zahărul tos auriu al lui Billington 300 g
  • ouă 6, separate
  • crema dubla 150 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4. Se întinde aluatul și se tapetează un inel de tartă de 23 cm. Răciți timp de 20 de minute, apoi tapetați cu hârtie de copt și greutăți de copt sau orez nefiert și coaceți timp de 10 minute. Scoateți hârtia și puneți aluatul la cuptor pentru 10 minute pentru a usca baza. Coborâți cuptorul la 140C/ventilator 120C/gaz 1.

  • Pasul 2

    Scoateți pulpa și semințele de fructul pasiunii într-o sită așezată peste un ulcior și amestecați cu o lingură de lemn până când toată pulpa a fost împinsă. Se amestecă cele 150 g zahăr și gălbenușurile și se adaugă smântâna urmată de fructul pasiunii și se toarnă în tava de patiserie. Coaceți timp de 30 de minute sau până când se fixează, dar încă se clătinește. Apoi scoateți și întoarceți cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4.

  • Pasul 3

    Cu zece minute înainte ca tarta să fie gata, bateți 3 albușuri spumă până la vârfuri tari și adăugați zahărul rămas pentru a face o bezea strălucitoare. Peste tot partea superioară a plăcintei se pun rozetele sau petele și se coace timp de 5-10 minute (sau se folosește o torță) până când vârfurile vârfurilor de bezea se rumenesc ușor.

Informatii nutritionale

  • Kcals 516
  • Gras 27.5g
  • Carbohidrați 59,7g
  • Fibră 2g
  • Proteină 8.1g
  • Sare 0,6g
.
#Tarta #fructe #ale #pasiunii #bezea
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *