Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă ușoară de prăjitură cu nucă de cocos, acoperită cu nucă de cocos deshidratată

Tort cu cocos

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Uşor

Acest tort tropical cu pâine este deliciul perfect la ora ceaiului. Utilizarea iaurtului de cocos, a uleiului de cocos și a laptelui condensat face ca această coacere ușoară să fie incredibil de umedă


Încercați rețeta noastră de tort cu nucă de cocos, apoi verificați tortul nostru cu bulgăre de zăpadă cu nucă de cocos, macaroons cu nucă de cocos, lamingtons cu nucă de cocos și mai multe rețete cu nucă de cocos.

Ingrediente

  • ulei de cocos 100 ml
  • zahăr tos auriu 100 g
  • iaurt de cocos 150 g
  • ouă 3
  • lapte condensat 175 ml
  • făină auto-crescătoare 300 g
  • nucă de cocos uscată 75 g

GLAURA DE COCOS

  • zahăr pudră 150 g
  • Crema de nuca de cocos aproximativ 4 linguri
  • bucle de nucă de cocos prăjită sau nucă de cocos confiată a decora

Metodă

  • Pasul 1

    Ungeți o tavă lungă și subțire de pâine (aproximativ 30 cm x 10 cm) și tapetați-o cu hârtie de copt, lăsând suficientă proeminență pentru a vă ajuta să ridicați tortul când este gătit. Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4.

  • Pasul 2

    Bateți uleiul de cocos cu zahărul, bateți iaurtul și ouăle cu laptele condensat și amestecați-l în amestecul de zahăr. Încorporați făina și nuca de cocos deshidratată și turnați amestecul în tavă. Coaceți 1-11/4 ore, sau până când o frigărui iese curată.

  • Pasul 3

    Se răcește timp de 15 minute, apoi se ridică tortul din tavă și se răcește complet. Se amestecă zahărul pudră cu suficientă cremă de nucă de cocos pentru a face o glazură groasă, cu o lingură și se stropește peste prăjitură, se stropește cu nucă de cocos.

Informatii nutritionale

  • Kcals 581
  • Gras 27.9g
  • Saturate 21.7g
  • Carbohidrați 71,7g
  • Fibră 3.4g
  • Proteină 9g
  • Sare 0,5g
#Tort #cocos
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *