Tipul bucătăriei:

Tort cu frigider Banoffee

Tort cu frigider Banoffee

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 12
  • Uşor

Toată lumea știe că plăcinta cu cafea are un gust și mai bun a doua zi după preparare, când toate aromele au avut șansa de a se amesteca, așa că acest tort ușor de frigider profită de acest lucru


Încercați tortul nostru cu frigider cu banafe, apoi verificați tortul cu frigider Oreo și mai multe prăjituri fără coacere.

Ingrediente

  • ulei pentru tablă
  • crema dubla 750ml
  • extract de vanilie 1 linguriță
  • zahăr glazură 2 linguri
  • Caramel de garoafe Nestlé ½ x 397g tablă
  • biscuiți digestivi 30-32 (aproximativ 450g)
  • banane 6 mici, feliate
  • ciocolata cu lapte 50g

Metodă

  • Pasul 1

    Ungeți ușor o tablă adâncă de 23 cm, formată cu arc, apoi tapetați-o cu folie de cling (uleiul va ajuta filmul de cling să se lipească de tablă).

  • Pasul 2

    Bateți smântâna, vanilia și zahărul glace până la vârfuri moi. Răsturnați caramelul într-un castron și bateți cu o lingură pentru a-l slăbi.

  • Pasul 3

    Puneți un strat de digestive în partea inferioară a tablii căptușite – ar trebui să obțineți aproximativ șapte într-o cutie de 23cm. Desfaceți un alt biscuit pentru a umple crăpăturile.

  • Pasul 4

    Îndepărtați peste un sfert din cremă și întindeți-o. Se acoperă cu un strat de felii de banane, apoi se toarnă peste 1 lingură de sos de caramel.

  • Pasul 5

    Repetați cu un alt strat de biscuiți, un alt sfert de smântână, felii de banane și încă o lingură de caramel. Repetați din nou cu un al treilea strat.

  • Pasul 6

    Adăugați încă un strat de biscuiți, dar de data aceasta adăugați doar restul de cremă, rotind-o într-un model frumos. Puneți în frigider să se răcească peste noapte. Se răcește și sosul de caramel rămas.

  • Pasul 7

    Desfaceți cutia și îndepărtați cu grijă filmul de agățare. Se transferă pe o farfurie plată pentru tort. Chiar înainte de servire, stropiți peste mai mult caramel (încălziți-l puțin mai întâi, astfel încât să fie capabil să stropească) și apoi presărați cu așchii de ciocolată. Tăiați în pene pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 604
  • Gras 43,9g
  • Saturează 25.1g
  • Carbohidrați 45,7g
  • Zaharuri 27.6g
  • Fibră 2.1g
  • Proteină 5.2g
  • Sare 0,6g
.
#Tort #frigider #Banoffee
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast