Tipul bucătăriei:

Prajitura cu capul in jos cu felii de grapefruit si clementina si un sirop de gin

Tort cu grepfrut, clementină și gin cu capul în jos

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 8
  • Uşor

Un clasic, adulți, ia o prăjitură cu capul în jos, cu grapefruit roșu rubin, clementine, un burete ușor de migdale și o ploaie gin-grea deasupra


Cauti un gin pentru a-l folosi in acest tort cu capul in jos? Folosim Portobello Road deoarece are substanțe botanice puternice.

Ingrediente

  • zahăr brun moale deschis 2 linguri
  • grapefruit roșu rubiniu 1, tăiat în felii de ½cm
  • clementine 2, tăiați felii de ½cm
  • iaurt sau crème fraîche a servi

SPONGE DE MIGDAL

  • unt nesarat 250g, înmuiat, plus extra pentru tablă
  • zahăr brun moale deschis 250g
  • ouă 4 medii, bătute
  • făină auto-crescătoare 150g
  • migdale macinate 100g
  • extract de migdale 2 lingurițe
  • extract de vanilie 1 linguriță
  • grapefruit și clementină 1 din fiecare, zestat

BURNIȚĂ

  • clementină 1, suc
  • grapefruit 1, suc
  • draga draga 100 ml
  • gin 100 ml (utilizați unul cu substanțe botanice puternice – Portobello Road funcționează bine)

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Împrăștiați o formă de tort de 23 cm adânc în formă de arc și presărați 2 linguri de zahăr brun pe fund. Aranjați feliile de grapefruit și clementină în fundul stanii, suprapunându-vă dacă trebuie să completați toate golurile.

  • Pasul 2

    Folosiți bătători electrice pentru a amesteca untul și zahărul într-un castron mare pentru 5-8 minute sau până când sunt ușoare și pufoase. Adăugați încet ouăle bătute puțin câteodată, amestecând între adăugiri.

  • Pasul 3

    Utilizați o lingură mare de metal pentru a amesteca făina, migdalele măcinate, extractele și coajele. Puneți amestecul deasupra fructelor și răspândiți uniform în formă. Așezați forma de tort pe partea de sus a unei tăvi tapetate cu hârtie de copt (un sirop poate ieși de la baza formei în timp ce coaceți). Coaceți timp de 45-50 de minute sau până când tortul a crescut și a devenit auriu și a
    frigarui introdus in centru iese curat. Va reveni la atingere, dar va fi un pic calmat.

  • Pasul 4

    Între timp, puneți ingredientele de vărsat într-o tigaie mică și aduceți-le la foc mic timp de 2-3 minute – cea mai mare parte a alcoolului va fi bătut, dar ar trebui să existe încă o lovitură de aromă de gin.

  • Pasul 5

    Îndepărtați cu grijă părțile laterale ale formei de tort și turnați 2-3 linguri de strop pe burete. Folosiți un raft de răcire pentru a răsturna cu grijă tortul, astfel încât fructele să fie acum deasupra. Puneți tigaia la foc și reduceți picătura încă 3-4 minute sau până când este siropoasă. Se răcește timp de 5 minute, apoi se pune lingura peste fructe. Serviți tortul cu iaurt sau cremă fraîche, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 590
  • Gras 35.4g
  • Saturează 17.6g
  • Carbohidrați 55,8g
  • Zaharuri 40.2g
  • Fibră 1.8g
  • Proteină 9.1g
  • Sare 0,3g
.
#Tort #grepfrut #clementină #și #gin #capul #în #jos
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast