Tipul bucătăriei:

Fără coacere Nutella Cheesecake

Tort de brânză cu ciocolată și alune congelate

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 8-10
  • Uşor

Verificați această prăjitură de brânză Nutella congelată cu biscuiți clasici bourbon și alune prăjite crocante. Acest desert indulgent este ușor de făcut și perfect pentru o cină de vară cu prietenii


Încercați această rețetă de brânză Nutella, apoi verificați-ne tort de branza cu ciocolata, tort de brânză vegan cu ciocolată, cheesecake cu vanilie și multe altele dintre cele mai bune rețete de cheesecake.

Ingrediente

  • brânză moale plină de grăsimi 200g
  • extract de vanilie 1 linguriță
  • ouă 2 mari, separate
  • Nutella 125g
  • zahăr tos auriu 100g
  • frișcă Oala de 300ml
  • alune de padure 75g, prăjite și tocate grosier
  • cremă unică a servi (opțional)

BAZA CHEESECAKE

  • biscuiți bourbon 250g
  • unt sărat 75g, topit

Metodă

  • Pasul 1

    Căptușiți o cutie de pâine de 900 g cu folie alimentară (ungerea ușoară a tabloului îl ajută mai întâi să se lipească). Puneți brânza moale, vanilia, gălbenușurile din ouăle separate, Nutella și 50g zahăr într-un castron de amestecare și bateți cu ajutorul bătătorilor electrici până la omogenizare. Curățați teletele și, într-un alt castron, bateți albușurile până se înțepenesc. Adăugați restul de 50g de zahăr, bateți până când sunt lucioși și groși, apoi pliați în amestecul de brânză moale. În cele din urmă, bateți smântâna pentru bătut până se îngroașă, apoi împăturați-o și pe aceasta.

  • Pasul 2

    Incarcati alunele in baza cositorului si intindeti uniform. Răzuieți umplutura cu cheesecake deasupra, întindeți-o pentru a aplatiza blatul, apoi înghețați timp de 3 ore până când este aproape solid.

  • Pasul 3

    Zdrobiți biscuiții bourbon într-un castron cu capătul unui sucitor până la pesmet, apoi amestecați cu untul topit. Când umplutura este gata, împrăștiați baza de biscuiți peste, apăsați pentru a compacta prăjitura de brânză înghețată și congelați din nou peste noapte.

  • Pasul 4

    Pentru servire, scoateți cheesecake-ul din congelator cu 15 minute înainte să doriți să-l serviți și inversați cu atenție pe o farfurie de servire, îndepărtați filmul de agățare. Feliați și serviți cu o singură cremă, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 508
  • Gras 37.7g
  • Saturează 19.5g
  • Carbohidrați 34.2g
  • Zaharuri 25.4g
  • Fibră 2g
  • Proteină 6.6g
  • Sare 0,4g
.
#Tort #brânză #ciocolată #și #alune #congelate
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast