Tipul bucătăriei:

Rețetă de Cheesecake de Paște cu deasupra mini ouă de ciocolată

Tort de brânză de Paște

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • 8
  • Un mic efort

Sărbătoriți Paștele cu prăjitura noastră de brânză decadentă de ciocolată, acoperită cu o combinație spectaculoasă de biscuiți zdrobiți și ouă de ciocolată


Încercați rețeta noastră de prăjitură cu brânză de Paște, apoi verificați cupcakes-urile de Paște, tortul de Paște, chiflele încrucișate fierbinți și mai multe idei de coacere de Paști.

Ingrediente

  • ciocolata cu lapte 200g, tocat
  • brânză moale plină de grăsimi 360g, la temperatura camerei
  • zahăr pudră 150g
  • ouă 2 mari, la temperatura camerei
  • smantana 150g, la temperatura camerei
  • lapte praf maltit 3 linguri
  • pudră de cacao 1 lingură, plus extra pentru praf
  • brici de ciocolată a servi
  • Maltezeri 20g, bătut
  • biscuiți cu lapte malț 20g, rupt în bucăți
  • ouă mici de ciocolată sau alte delicii 40g

BAZA

  • biscuiți cu lapte malț 250g
  • unt 100g, topit, plus extra pentru tablă
  • lapte praf maltit 1 lingură

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Ungeți o formă de arc de 23 cm și tapetați baza și părțile laterale cu hârtie de copt. Pentru a face baza, bateți biscuiții într-un castron cu capătul unui sucitor până la o firimitură fină, apoi amestecați untul topit, laptele praf și un vârf de sare. Apăsați amestecul în baza cutiei, apăsând-o în jos și netezind cu partea din spate a unei linguri. Se coace 10 minute, apoi se lasă la răcit.

  • Pasul 2

    Topiți ciocolata cu lapte într-un castron rezistent la căldură, peste o tigaie cu apă care fierbe puțin sau cu scurtă explozie în cuptorul cu microunde. Se lasă să se răcească ușor. Bateți brânza moale și zahărul cu o telă electrică până când tocmai se combină, apoi bateți ouăle, smântâna, laptele praf și ciocolata topită până se tocmai combinate. Se toarnă umplutura peste baza răcită și se coace timp de 35-40 de minute sau până când umplutura este setată cu o ușoară oscilație în mijloc. Opriți cuptorul, lăsând cheesecake-ul înăuntru să se răcească cel puțin 2 ore.

  • Pasul 3

    Răciți cheesecake-ul răcit timp de cel puțin 2 ore sau până când este gata de servit. Completați cu așchii de ciocolată, maltere, biscuiți și ouă de ciocolată de servit.

Informatii nutritionale

  • Kcals 713
  • Gras 44.1g
  • Saturează 26g
  • Carbohidrați 66,8g
  • Zaharuri 46.3g
  • Fibră 1.9g
  • Proteină 11.1g
  • Sare 1g
.
#Tort #brânză #Paște
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast