Tipul bucătăriei:
Tort de coacăze roșii și lămâie
- servește 12
- Uşor
Aveți nevoie de o rețetă uimitoare pentru o petrecere de Crăciun? Acest tort frumos este făcut într-o cutie Heritage bundt, care este fabricată de Nordic Ware, o companie americană. Nu este ieftin, dar va dura pentru totdeauna și funcționează ca un vis – prăjiturile se eliberează perfect de fiecare dată
Încercați tortul nostru cu coacăze roșii și lămâie, apoi consultați clasicul nostru prajitură de Crăciun, tort cu bulgări de zăpadă, Tort de Crăciun italian și altele Coacerea Crăciunului Rețete.
Ingrediente
- unt 200g
- zahăr tos auriu 500g
- ulei 60 ml (folosiți un ulei fără arome, nu ulei de măsline)
- lămâi 2, zestrat și suc
- ouă 4
- făină simplă 350g
- praf de copt 1 lingură
- zer 250ml
- coacaze rosii 200g, scoase din tulpini
DECOR
- zahăr glazură 200g
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Bateți untul, zahărul și uleiul într-un mixer stand până când amestecul arată ușor și pufos. Bateți în coaja de lămâie (păstrați sucul), urmată de ouă. Cernem făina și praful de copt împreună. Împingeți acest lucru în amestecul de tort, adăugând zeama în timp ce faceți acest lucru. Îndoiți până când amestecul este neted. Îndoiți coacăzele roșii. Puneți o lingură într-o cutie de unt sau făină de tort. Coaceți timp de o oră, apoi verificați dacă părțile laterale ale tortului încep să se micșoreze de margini și partea superioară este maro pal. Se răcește în cutie timp de câteva minute, apoi se transformă pe o grătar.
-
Pasul 2
Pentru a decora, fie pulverizați puternic cu zahăr glazură, fie amestecați suficient suc de lămâie cu zahărul glazură pentru a face o glazură și periați-o.
Informatii nutritionale
- Kcals 536
- Gras 21g
- Carbohidrați 80.2g
- Fibră 2g
- Proteină 6g
- Sare 0,7g