Tipul bucătăriei:

Tort de colibri

Tort de colibri

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 8-10
  • Uşor

Ananasul și banana se întâlnesc cu mirodenii capace în această glorioasă rețetă americană de prăjituri, însoțită de o cremă de brânză cu brânză


Vrei să știi cum să faci un tort clasic colibri? Urmați rețeta noastră pas cu pas sau consultați aici mai multe idei ușoare de tort.

Ingrediente

  • făină auto-crescătoare 300g, cernut
  • praf de copt ½ linguriță
  • bicarbonat de sodiu ½ linguriță
  • zahăr tos auriu 300g
  • scorțișoară măcinată 1 linguriță
  • nucşoară o bună grătar
  • banane 3, coapte și piure
  • ulei de floarea soarelui 200 ml
  • ouă 3 mari
  • ananas 200g bucăți, tocate grosier
  • portocale 1 mare, zestrat
  • extract de vanilie 1 linguriță
  • nuci și nuci 40g din fiecare, tocat (plus extra pentru partea de sus)

BUTTERCREAM

  • zahăr glazură 400g
  • unt nesarat 100g, cubulat și înmuiat, plus extra pentru tablă
  • brânză moale 150g
  • portocale 1½, zestrat

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Unt și tapetați două cutii adânci de 20 cm cu formă de arc cu hârtie de copt.

  • Pasul 2

    Amestecați într-un castron făina, praful de copt, bicarbul, zahărul, scorțișoara și nucșoara.

  • Pasul 3

    Într-un castron separat, bateți bananele, uleiul și ouăle pentru a le combina. Se amestecă ananasul, coaja de portocală și vanilia.

  • Pasul 4

    Îndoiți amestecul de făină în aluat până când tocmai se combină. Se amestecă prin nucile și nucile tocate. Împărțiți amestecul între cutii și coaceți timp de 45 de minute sau până când o frigărui introdusă în mijloc iese curată. Lăsați în cutii timp de 10 minute înainte de a vă lăsa pe o grătar să se răcească complet.

  • Pasul 5

    Pentru a face cremă de unt, cernem zahărul glazură într-un castron, adăugați untul și brânza moale și bateți cu bătători electrice timp de 5 minute până când sunt combinate. Se amestecă prin coaja de 1 portocală.

  • Pasul 6

    Gheață un strat subțire deasupra uneia dintre prăjituri, sandwich celălalt deasupra și gheață din nou. Se lasă la frigider pentru 20 de minute. Completați cu restul de nuci și coaja de portocală.

Informatii nutritionale

  • Kcals 804
  • Gras 39,8g
  • Saturează 11.2g
  • Carbohidrați 102g
  • Zaharuri 77,6g
  • Fibră 3.2g
  • Proteină 7.7g
  • Sare 0,6g
.
#Tort #colibri
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast