Skip to content

Tipul bucătăriei:

Oreo Baileys Icebox Rețetă de tort

Tort de frigider Oreo Baileys

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 12
  • Uşor

Combinați Oreos și Baileys în acest prăjitor de frigider îngust, fără coacere, pentru cel mai ușor desert de vară


Prăjiturile la frigider sunt populare în America și sunt incredibil de simple de făcut – pur și simplu înveliți biscuiți de ciocolată subțiri, crocanți, cu frișcă îndulcită. Lăsate peste noapte, biscuiții se înmoaie și devin „tort”. Aici am folosit crema Oreos și Baileys pentru a face a noastră extra-indulgentă. Folosește o mulțime de biciclete, dar hrănește mulți oameni!

Ingrediente

  • ulei vegetal sau de floarea-soarelui pentru a unge staniu
  • crema dubla 1 litru, refrigerat
  • Lichior de cremă irlandeză Baileys 150ml
  • extract de vanilie 2 lingurițe
  • zahăr glazură 2 linguri
  • Crema de ciocolată Oreo se subțiază 8 cutii de 96 g

Metodă

  • Pasul 1

    Uleiați foarte ușor o formă de tort de 23cm, apoi tapetați-o cu folie de cling (uleiul îi ajută să se lipească de tablă).

  • Pasul 2

    Bateți smântâna cu Baileys, vanilia și zahărul glazurat până la vârfuri moi.

  • Pasul 3

    Pentru a asambla tortul, tapetează fundul formei cu un strat de biscuiți, apoi întinde cu un strat subțire de cremă. Repetați, compensând ușor următorul strat de cookie-uri, astfel încât să nu stea direct unul peste celălalt și continuați până când toate cookie-urile sunt epuizate.

  • Pasul 4

    Finalizați cu un strat de cremă. Se răcește peste noapte. Slăbiți forma de tort și îndepărtați folia de aglomerare. Dărâmiți-vă peste fursecuri suplimentare pentru a le decora înainte de a le tăia în felii.

Informatii nutritionale

  • Kcals 999
  • Gras 84.2g
  • Saturează 36.7g
  • Carbohidrați 50,7g
  • Zaharuri 30,8g
  • Fibră 2.2g
  • Proteină 5.1g
  • Sare 0,06g
.
#Tort #frigider #Oreo #Baileys
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *