Skip to content

Tipul bucătăriei:

Tort Layer Layer Cu Lemon Curd

Tort de lamaie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 12
  • Uşor

Un burete cu lămâie, cu o glazură delicioasă de caș de lămâie și frumoase violete și primule cristalizate comestibile


Încercați rețeta noastră de tort cu strat de lămâie, apoi verificați tortul nostru cu strop de lămâie, tortul cu mămăligă de lămâie, tortul cu semințe de lămâie și mac și mai multe rețete de tort de lămâie zingy.

Îți place aroma zingy și textura cremoasă a cașului de lămâie? Noi de asemenea. Este chiar mai bine într-un tort, când poți folosi caș de lămâie ca una dintre componentele cheie într-o rețetă de înghețare cu adevărat indulgentă. Doar puneți fiecare strat de burete împreună cu un cremă de unt de lămâie normală (unt, zahăr glazură și suc proaspăt de lămâie și coajă), amintindu-vă că veți acoperi cremă de unt cu un vârtej sănătos de caș de lămâie înainte de a adăuga următorul strat de burete. Am folosit un borcan întreg cu caș de lămâie pentru această rețetă, dar puteți reduce oricând cantitatea respectivă dacă nu aveți prea mult dinte dulce.

Dacă doriți să vă faceți tortul de strat și mai special, încercați să vă creați propriul caș de lămâie. Rețeta noastră este atât de simplă: tot ce aveți nevoie este unt, zahăr tos auriu, lămâi și ouă, plus o oră sau ceva de timp liber. Merită efortul, iar borcanul cu caș va dura până la două săptămâni dacă este păstrat în frigider.

Caș de lămâie ușor

Ingrediente

  • unt 250g, plus puțin pentru tablă
  • zahăr tos auriu 250g
  • făină auto-crescătoare 250g
  • praf de copt 1 linguriță
  • ouă 4 mari
  • lămâi 2, zestat
  • lapte 1-2 lingurițe

CONGELARE ȘI DECORARE DE LEMON

  • unt 250g, foarte moale
  • zahăr glazură 500g
  • lămâi 3, zestrat și suc
  • caș de lămâie 1 borcan
  • flori cristalizate a decora

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Ungeți și tapetați bazele de cutii sandwich de 3 x 20 cm. Bateți untul, zahărul, făina, praful de copt, ouăle și coaja de lămâie împreună cu bătătorile până când aveți un aluat neted. Adăugați suficient lapte, astfel încât amestecul să cadă de pe o lingură.

  • Pasul 2

    Împărțiți amestecul între cutii și coaceți timp de 20-25 de minute, schimbând cutiile la jumătate, astfel încât să se rumenească uniform. Când sunt gata, un frigăru înfipt ar trebui să iasă curat. Se răcește pe rafturi, fierte cu partea în sus.

  • Pasul 3

    Faceți glazura bătând untul moale cu zahărul glazurat, coaja de lămâie și suc, până când este ușoară și pufoasă. Folosiți 2/3 pentru a umple tortul și acoperiți fiecare strat cu niște caș de lămâie. Înghețați blatul cu restul de unt și terminați cu flori de zahăr.

Informatii nutritionale

  • Kcals 724
  • Gras 22.7g
  • Carbohidrați 91.2g
  • Fibră 0,9g
  • Proteină 4.4g
  • Sare 1.1g
.
#Tort #lamaie
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *