Tipul bucătăriei:

Rețetă de tort Bundt cu marmură de ciocolată cu glazură Mocha

Tort de marmură de ciocolată cu glazură de mocha

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 12
  • Uşor

Acest tort de marmură de ciocolată cu glazură de mocha arată cu adevărat impresionant și are un gust la fel de bun. Bucurați-vă de o felie din acest burete destul de învârtit cu cupa de după-amiază


Coaceți acest tort drăguț de marmură de ciocolată, apoi verificați tortul nostru cu ciocolată fudge, tortul de ciocolată ușor, tortul Guinness cu ciocolată și rețetele mai indulgente de tort de ciocolată.

Ingrediente

TORT DE CIOCOLATA

  • unt 100g, înmuiat, plus puțin pentru tablă
  • făină auto-crescătoare 150g, plus puțin pentru tablă
  • 72% ciocolată neagră 75g, tocat
  • lapte 150ml
  • zahăr ușor muscovado 250g
  • ouă 2
  • cacao de bună calitate 25g

PRAJITURA CU VANILIE

  • unt 125g, înmuiat
  • zahăr tos auriu 180g
  • ouă 2
  • făină auto-crescătoare 180g
  • smantana 150g
  • esență de vanilie câteva picături

STICLA DE CIOCOLATA

  • zahăr glazură 6 linguri
  • cacao de bună calitate 3 linguri
  • cafea foarte tare1 lingura, proaspat facuta

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Împrăștiați o cutie de 2 litri și pulverizați-l cu făină. Încălziți ciocolata și laptele împreună și amestecați până se omogenizează. Bateți untul cu zahărul până devine ușor și pufos, apoi bateți ouăle, urmate de mixul de ciocolată. Bateți făina și cacao.

  • Pasul 2

    Pentru a face tortul cu vanilie, bateți untul și zahărul până devin pufoase, apoi bateți ouăle pe rând, adăugând puțină făină după fiecare ou. Bateți smântâna, făina rămasă și vanilia, adăugând o lingură de lapte, dacă aveți nevoie.

  • Pasul 3

    Lingurați bloburi alternative de ciocolată și tort de vanilie în cutie și, când este plină, împingeți mânerul unei linguri de lemn în jos în mijlocul aluatului și trageți-l în jurul axului central o dată.

  • Pasul 4

    Coaceți timp de 45-50 de minute sau până când o frigăruie iese curată. Se răcește în cutie timp de 5 minute, apoi se transformă într-un raft.

  • Pasul 5

    Pentru a face glazura, amestecați zahărul glazurat și cacao cu cafeaua pentru a obține o glazură netedă și curgătoare, adăugând puțină apă mai mult dacă aveți nevoie. Periați sau lingurați toată prăjitura cât este încă caldă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 514
  • Gras 23.6g
  • Saturează 13.9g
  • Carbohidrați 67g
  • Fibră 2.6g
  • Proteină 6.9g
  • Sare 0,7g
.
#Tort #marmură #ciocolată #glazură #mocha
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast