Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de tort de marmură cu Stout și ciocolată

Tort de marmură și ciocolată

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 12
  • Uşor

Această prăjitură de ciocolată și tort de marmură prezintă un desert rău. Indulgent, ușor de făcut și bun pentru distracție, acest tort va deveni în cel mai scurt timp o mulțumire de mulțime preferată


Ingrediente

  • unt 100g, înmuiat, plus puțin pentru unt
  • făină auto-crescătoare 150g, plus puțin pentru praf
  • 72% ciocolată neagră 75g, tocat
  • ciocolată tare 150 ml
  • zahăr ușor muscovado 250g
  • ouă 2
  • cacao de bună calitate 25g

PRAJITURA CU VANILIE

  • unt 125g înmuiat
  • zahăr tos auriu 180g
  • ouă 2
  • făină auto-crescătoare 180g
  • smantana 150g
  • extract de vanilie câteva picături

STICLA DE CIOCOLATA

  • zahăr glazură 6 linguri
  • cacao 3 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz 4. Ungeți o cutie Bundt de 2 litri și prăjiți-o cu făină. Topiți ciocolata și stout împreună. Bateți untul cu zahărul apoi bateți ouăle, urmate de mixul de ciocolată. Bateți făina și cacao.

  • Pasul 2

    Într-un alt castron, bateți untul și zahărul până devin pufoase apoi bateți ouăle pe rând, adăugând puțină făină după fiecare ou. Apoi, bateți smântâna acră, făina rămasă și vanilia. Adăugați o lingură de lapte dacă aveți nevoie.

  • Pasul 3

    Lingură alternativ bloburi de ciocolată și tort de vanilie în cutie și, când este plină, trage mânerul unei linguri de lemn prin ea o dată. Coaceți 45-50 de minute sau până când o frigăruie iese curat. Se răcește în cutie timp de 5 minute și apoi se transformă într-un raft.

  • Pasul 4

    Amestecați zahărul glazurat și cacao cu suficient rest de resturi pentru a face o glazură netedă și curgătoare. Periați toată prăjitura cât este încă caldă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 513
  • Gras 24g
  • Carbohidrați 66g
  • Fibră 2.8g
  • Proteină 6.6g
  • Sare 0,8g
.
#Tort #marmură #și #ciocolată
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *