Tipul bucătăriei:

Tort de unt maro cu pere

Tort de unt maro cu pere

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 8
  • Uşor

Pentru a obține aroma de nuci în această prăjitură, trebuie să gătești untul până când solidele din lapte devin aurii, apoi răcoresc și frișcă cu zahărul ca într-o metodă standard de prăjitură. Durează puțin mai mult, dar merită pentru aromă


Încercați rețeta noastră de tort cu pere, apoi verificați pere braconate și mai multe rețete de pere.

Ingrediente

  • unt nesarat 175g, înmuiat, plus extra pentru tablă
  • Pere Williams 3-4, curățați, miez și tăiați în bucăți
  • zahăr pudră 150g
  • ouă 2, bătut
  • făină auto-crescătoare 150g
  • praf de copt ½ linguriță

Metodă

  • Pasul 1

    Topiți 25g de unt într-o tigaie, apoi gătiți până se rumenesc și se fac nuci. Adăugați perele și 1 lingură de zahăr și gătiți-le câteva minute, transformând untul până se caramelizează și se însiropează. Rece.

  • Pasul 2

    Topiți restul de unt într-o tigaie și continuați să gătiți până devine auriu și miroase a nuci. Se toarnă într-un castron și se răcește, amestecând din când în când, până când este solid, dar suficient de moale pentru a bate.

  • Pasul 3

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Ungeți și linișteți o linie de tort rotundă, adâncă, de 20 cm. Scoateți pere din tigaie cu o lingură cu fante, lăsând în urmă orice sirop. Aranjați într-un singur strat pe baza de tablă (orice pere rămasă poate fi consumată împreună cu tortul sau cu iaurt la micul dejun).

  • Pasul 4

    Bateți împreună untul brun răcit și zahărul rămas până devine pufos. Bateți treptat ouăle, apoi amestecați făina și praful de copt. Împingeți ușor până se combină, apoi puneți amestecul peste pere. Nivelați suprafața și coaceți timp de 30-35 de minute sau până la atingere.

  • Pasul 5

    Se răcește în cutie timp de 5 minute, apoi se transformă pe o farfurie de servire. Reîncălzește ușor sucurile rezervate și perie sau lingură peste tort. Se servește cald cu smântână sau înghețată.

Informatii nutritionale

  • Kcals 364
  • Gras 19.8g
  • Saturează 11.9g
  • Carbohidrați 41g
  • Zaharuri 26.8g
  • Fibră 2.8g
  • Proteină 4.2g
  • Sare 0,3g
.
#Tort #unt #maro #pere
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast