Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de fleac de ghimbir

Tulpina fleac de ghimbir

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Uşor

Am mărit factorul Crăciun pentru acest fleac ușor adăugând tort cu ghimbir – puteți face înainte pentru divertisment festiv.


Încearcă această rețetă de fleac de ghimbir cu tulpină, apoi verifică-ne fleac de ciocolată, fleac de sherry, fleac de Crăciun și Mai mult Idei de deserturi de Craciun.

Ingrediente

  • tort cu ghimbir 1 pâine mică, tăiată cubulețe
  • ananas 2 inele, tocate mărunt
  • ghimbir tulpină 3 bile, tăiate cioburi, plus 4 linguri de sirop
  • ghimbir cordial sau vin 4 linguri
  • mascarpone 250 g
  • cremă gata făcută 500 g
  • crema dubla 300 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Presărați cuburile de prăjitură într-un bol și apoi adăugați ananasul. Adăugați câteva bucăți de ghimbir și puneți cu lingură peste 2 linguri de sirop și cordialul de ghimbir sau vinul. Bateți mascarpone cu crema, puneți-l peste baza de ghimbir și lăsați-l la rece timp de 30 de minute.

  • Pasul 2

    Bateți smântâna până devine groasă și moale, apoi adăugați siropul de ghimbir rămas. Puneți-o cu lingura deasupra. Acoperiți cu folie alimentară și dați la rece până când doriți să o serviți. Aranjați ghimbirul rămas deasupra.

Informatii nutritionale

  • Kcals 541
  • Gras 39,7g
  • Saturate 23.8g
  • Carbohidrați 40,8g
  • Fibră 0,8g
  • Proteină 4.9g
  • Sare 0,3g
#Tulpina #fleac #ghimbir
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *