Close
Skip to content

Tipul bucătăriei:

Frangipan cu unt maro și tartă cu nectarină

Unt maro frangipan și tartă de nectarină

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 8
  • Uşor

Tarta noastră de frangipan cu unt maro este un desert super impresionant de servit unui grup de prieteni, sau congelat pentru mai târziu


Ingrediente

  • nectarine 2, feliate

Frangipan cu unt maro

  • unt sărat 200g
  • zahăr tos auriu 200g
  • ouă 4
  • făină simplă 75g
  • migdale măcinate 200g

Patiserie

  • făină simplă 250g
  • unt nesarat 125g, cubulat
  • cimbru de lamaie o grămadă mică, frunze culese
  • sare de mare o ciupitura

A servi

  • iaurt natural

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face frangipanul, puneți untul într-o tigaie mică și gătiți la foc mediu, amestecând tot timpul, până când untul se rumeneste și miroase a nuci, apoi turnați într-un vas rezistent la căldură și răciți, amestecând regulat, timp de aproximativ 1 oră sau până la consistența untului moale.

  • Pasul 2

    Pentru a face patiseria, puneți făina, untul, frunzele de cimbru de lămâie și sarea într-un robot de bucătărie și pulsați de câteva ori până la textura pesmet.

  • Pasul 3

    Adăugați 1 lingură de apă rece ca gheața și blitz din nou, apoi adăugați mai multă apă 1 linguriță odată până când amestecul începe să se unească.

  • Pasul 4

    Lucrați ușor într-o minge și răciți timp de 20 de minute.

  • Pasul 5

    Încălziți cuptorul la 200 ° C / ventilator 180 ° C / gaz 6. Rulați produsele de patiserie până la grosimea unei monede de lire sterline, căptușiți o tigaie de 22 cm și înțepați baza peste tot cu o furculiță.

  • Pasul 6

    Tapetați-o cu hârtie de copt, umpleți-o cu fasole de copt și coaceți oarbă timp de 20 de minute.

  • Pasul 7

    Scoateți fasolea și hârtia de copt și puneți-o la cuptor pentru încă 10 minute. Scoateți din cuptor, răciți și reduceți temperatura cuptorului la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4.

  • Pasul 8

    Cu ajutorul unui tel de mână, amestecați untul brun și zahărul într-un castron mare, până devine ușor și pufos. Adăugați ouăle, unul câte unul, amestecând bine între ele.

  • Pasul 9

    Se amestecă făina și migdalele măcinate, se pune lingura în cutia de patiserie și se netezește blatul. Aranjați nectarinele deasupra, ventilând feliile.

  • Pasul 10

    Puneți pe o foaie de copt și coaceți la cuptor timp de 35-40 de minute până când este bine crescută și se rumenește ușor.

  • Pasul 11

    Se răcește timp de 10 minute, apoi se scoate din cutie și se pune pe o grătar.

  • Pasul 12

    În această etapă, puteți lăsa tarta să se răcească complet și apoi puneți-o din nou în cutia pentru tarta, acoperiți-o și congelați-o. Decongelați peste noapte și apoi reîncălziți la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4 timp de 15-20 de minute, până când conductele sunt fierbinți.

  • Pasul 13

    Serviți tarta caldă, cu iaurt.

Informatii nutritionale

  • Kcals 762
  • Gras 50.3g
  • Saturează 23.1g
  • Carbohidrați 61,5g
  • Zaharuri 29.3g
  • Fibră 2.6g
  • Proteină 14.4g
  • Sare 0,6g
.
#Unt #maro #frangipan #și #tartă #nectarină
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast